3 opțiuni de parcare convenabile lângă Aeroportul Cluj-Napoca pentru vacanța ta

În călătoriile noastre, fie ele de afaceri sau de vacanță, una dintre principalele provocări poate fi găsirea unui loc sigur și convenabil unde să ne lăsăm mașina în timpul șederii noastre. Cu toate acestea, în apropierea Aeroportului Cluj-Napoca există câteva opțiuni de parcare care îți oferă confort, siguranță și pace în timpul vacanței tale. Indiferent de durata șederii tale, aceste facilități de parcare sunt concepute pentru a-ți lăsa mașina într-un loc securizat, astfel încât să te poți bucura de călătoria ta fără nici o grijă.


Chiar dacă vei fi plecat pentru o perioadă scurtă sau una lungă, există soluții de parcare care să se potrivească nevoilor tale și să-ți ofere confortul și siguranța de care ai nevoie. Așadar, în acest articol vei descoperi cele mai bune opțiuni de parcare în apropierea Aeroportului Cluj-Napoca, pentru o vacanță fără griji.


1. 321 Parking Aeroport

Cluj 321 Parking este o parcare privată situată la 2 minute de Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Aceasta dispune de 100 de locuri de parcare și supraveghere video în permanență, pentru a-ți oferi posibilitatea să te relaxezi în totalitate pe timpul vacanței. Mai mult, oferă transfer gratuit către și de la aeroport, fiind unul dintre cele mai noi și moderne parkinguri din zona aeroportului. Prețul pentru 7 zile, pentru un autoturism, este de 140 de lei, dar în cazul în care vacanța ta este una mai lungă, beneficiile la tarife sunt și ele mai multe. Parcarea se află pe strada Prieteniei, numărul 20, iar pentru a fi sigur că ai locul asigurat, online se pot face și rezervări.


2. Holiday Parking

Parkingul dispune de peste 100 de locuri de parcare, dintre care 20 sunt acoperite. Acesta este deschis non-stop, iar supravegherea este și ea permanentă. Transferul spre aeroport este gratuit, parkingul fiind situat la rândul său la 1.8 km față de aeroport. Prețurile diferă în funcție de alegerea perioadei, dar în cazul în care ai nevoie ca mașina să fie supravegheată pentru o perioadă mai lungă de timp, prețurile pot fi negociate.


3. DezPezzi Park & Fly

Indiferent că mergi în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, parkingul DezPezzi, situat pe strada Sânicoară, se află la 2-3 minute de aeroportul Cluj-Napoca. Transportul este asigurat spre aeroport, dar și la sosire. Se pot face rezervări online, iar o zi de parcare costă 40 de lei, acestea schimbându-se în funcție de numărul de zile. Pentru vacanțele mai lungi, prețurile sunt la rândul lor mai mici.


Așadar, în momentul în care mergi data viitoare spre aeroport și îți pui întrebarea „Oare unde să parchez mașina pe timpul plecării?” poți opta pentru una dintre variantele de mai sus. Oricare dintre acestea îți asigură siguranța mașinii tale pe timpul deplasării, pentru zile fără griji.


Sursă foto: Freepik.com