Taxi

Taxi Cluj


Lista celor mai importante firme de taxi din Cluj Napoca le g[siti aici:

În Cluj Napoca serviciile de ridesharing a celor de la FreeNow, Uber sau Bolt pot reprezenta de asemenea o alternativă viabilă.

FreeNow, succesorul Clever Taxi îți oferă din aplicație acces la șoferii companiilor de taxi din oraș, dar și la șoferi parteneri într-un singur loc și rapid. Uber și Bolt folosesc șoferi parteneri cu mașini private pe care îi poți contacta tot din aplicație. Tarife acestor ultime 2 servicii sunt sub prețul pieței, atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi, însă, dacă cererile pentru curse sunt multe, tarifele acestora pot depăși maximul pieței.

Pony Car Sharing este prima companie de ridesharing românească, înființată la Cluj în anul 2015. Programul folosește mașini pe care le poți prelua și apoi parca în locurile publice. Prețurile încep de la 1,40 lei pe minut și pot ajunge la 2,50 lei pe minut în funcție de mașina aleasă. De reținut este că dacă viteza de deplasare scade sub 15 km/oră prețul va avea un discount de 50%.


În cazul în care vrei să părăsești orașul, BlaBlaCar oferă un serviciu de ridesharing prin intermediul căruia poți împărți călătoria cu mașina între orașe. Cu cât sunt mai multe persoane în mașină cu atât costurile sunt mai mici. Un dezavantaj este reprezentat de faptul că e posibil să nu găsești pe cineva să împartă călătoria cu tine, căci trebuie să plecați în aceeași oră și zi.