Despre Noi

Găsește oferta care ți se potrivește!

Călătorești pentru câteva zile de relaxare sau in interes de business și nu știi unde să te cazezi în Cluj-Napoca?!

CazareClujNapoca.ro te ajută în căutarea celor mai bune oferte de cazare, care să acopere fiecare nevoie. Punem la dispoziția ta cele mai importante unități și ofertele de cazare din Cluj Napoca de la diverse hoteluri, pensiuni, vile și unități în regim hotelier sau cazare lângă Cluj-Napoca, începând cu cea standard și ajungând până la cea mai pretențioasă.

Site-ul CazareClujNapoca.ro a fost creat pentru a prezenta fiecărui turist ofertele de cazare existente pe piața Clujului și a oferi acestuia diversitate și transparență la nivel de prețuri, facilități și opțiuni. 

Mai mult decât atât, pe website-ul nostru vei găsi descrierea aferentă fiecărei unitati de cazare, atât în ceea ce privește utilitățile, cât și referitor la localizarea exactă pe harta Clujului. Tarifele, pozele și datele de contact sunt actualizate constant, iar ofertele speciale vă pun la dispoziție alte variante de cazare în Cluj.

Suntem alături de tine prin:

- căutare rapidă după zona de interes, cu localizare exactă pe harta

- prezentare a celor mai importante unități de cazare din Cluj-Napoca

- informații ușor accesibile, precum și puncte majore de referință

- rezervare online direct la proprietari

- turism în Cluj, cu poze și detalii

- obiective turistice

- un blog care îți oferă informații cu privire la evenimente și alte lucruri relevante pentru Cluj

- prezentări video ale unităților de cazare

Pentru a ajunge mai ușor la unitatea de cazare dorită, venim în ajutorul tău cu un sistem de căutare avansată după preț, tip, număr de stele și zone.

Dintre cele mai importante zone din Cluj am selectat cazare: lângă Centrul istoric al Clujului, în centrul orașului, cazare lângă Gară - Autogară, cazare lângă marile spitale din Cluj, lânga Iulius Mall sau VIVO, cazare lângă Expo Transilvania sau Cluj Arena, cazare în jurul Clujului (lângă Cluj) sau alte zone importante.


Date de contact:

Lorand CARAIMAN

Tel: 0725 229 273

Email: info [@] cazareclujnapoca.ro