The Dungeon a introdus ”The Experiment”

The Dungeon este jocul care a captat atenția clujenilor și a întregii țări încă de la apariția sa la sfârșitul anului trecut. Pentru cei care încă nu au auzit despre el, The Dungeon este un joc de room-escape, în care provocarea constă în faptul că trebuie să dezlegi și să pui cap la cap mai multe indicii pentru a reuși să evadezi dintr-o încăpere în mai puțin de o oră. La activitate poate lua parte un grup format din minim două și maxim cinci persoane, fiind așadar metoda perfectă pentru team-building-uri sau pur și simplu pentru petrecerea timpului cu prietenii.  

Creatoarea jocului este Ancuța Vancea, o tânără clujeancă cu viziune și ambiție care a reușit să transforme un simplu joc într-o adevărată afacere, datorită ideilor sale inovative și interesante. Ancuța a început acest joc cu varianta The Mad Scientist, care a prins foarte repede la public, iar temnița ei, situată în centrul orașului, a fost în curând asaltată de un număr foarte mare de clujeni și turiști români sau străini, dornici să își pună la încercare capacitatea de atenție și inteligența pentru a dezlega puzzle-urile și indiciile plantate în încăpere.

La câteva luni după lansarea primei variante de joc, Ancuța a schimbat decorul și a prezentat publicului ”The Experiment”, o variantă cu noi ghicitori și noi indicii, mai interesante și mai provocatoare decât primele. Datorită succesului pe care l-a avut cu prima variantă a jocului, Ancuța a putut să investească mai mult în cea de-a doua, astfel încât jocul a devenit acum mai spectaculos.

Pentru a juca The Dungeon, va trebui să achitați un preț de 100 de lei/grup, indiferent de numărul de persoane. Studenții au parte de reducere de 40%, ceea ce duce la un preț de 60 de lei/grup.

The Dungeon, primul joc de room-escape din Cluj, s-a poziționat deja drept o atracție turistică importantă a orașului, fiind o activitate foarte des aleasă de turiști datorită interesului stârnit, poziționării sale din zona centrală și prețurilor foarte avantajoase.

Imagine

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu