Cum alegi compania de închirieri în Cluj-Napoca?

Cluj-Napoca este cel mai mare oraș din România, după Capitală. Astfel, îți imaginezi cât de dificil poate deveni să ajungi dintr-un capăt al celuilalt al orașului. De aceea, este important să îți planifici din timp călătoria, ca să alegi locul ideal de cazare, în apropiere de obiectivele pe care vrei să le vizitezi. Dar ce se întâmplă atunci când, de exemplu, vizitezi orașul în interes de serviciu și trebuie să mergi în mai multe zone? În acest caz, cea mai bună soluție este clar închirierea unei mașini. Tocmai de aceea, te invităm să descoperi câteva sfaturi despre cum să alegi cea mai bună companie de închirieri auto pentru nevoile tale.


Alege o companie care vine în ajutorul nevoilor tale

Înainte de toate, fă o listă cu nevoile pe care le ai în legătură cu mașina pe care vrei să o închiriezi. Astfel, dacă știi că ai nevoie de o mașină care să aibă un consum redus, dar să arate impecabil, iar prețul nu impune o problemă, îți poți îndrepta atenția spre acele companii care îți pot oferi asta. Pe de altă parte, dacă îți dorești o mașină curată și îngrijită, la un preț rezonabil, vei apela, mai degrabă la companii locale, precum Hermin Rent a car Cluj. Aceștia din urmă reușesc să ofere mașini de închiriat cu un aspect frumos, dar care să fie totuși închiriate la un preț rezonabil.


Verifică zona de unde trebuie să ridici mașina

De cele mai multe ori, este necesar să ridici tu mașina din parcarea companiei de rent a car sau să achiți o taxă pentru a-ți fi adusă în locația în care te afli. Ca să nu te trezești cu taxe surpriză, este important să te asiguri în avans că vei primi mașina acolo unde trebuie. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că știi toate costurile implicate, ca să nu ai surprize în această privință atunci când ridici mașina. În acest fel, vei reuși să fi în control asupra procesului de închiriere și nu vei deveni confuz, precum atunci când nu știi la ce anume să te aștepți.


Acordă atenție ofertelor de ultimă oră

De multe ori, odată ajuns la punctul de preluare al mașinii, vei fi întâmpinat de o ofertă de ultimă oră, care îți va surâde, pentru că oferă un preț mai bun, pentru o mașină mai mare, mai comodă, mai luxoasă sau mai frumoasă. În acest caz, este vital să ții în față motivele pentru care ai ales mașina inițială, înainte de toate. Nu te lăsa furat de oferta mai bună, fără să pui în cântar toate costurile suplimentare care pot veni odată cu aceasta sau problemele pe care le-ai putea întâmpina în această situație.


Sursa foto: Pixabay