Cazare pe Calea Dorobanților, Cluj-Napoca

Este un lucru normal ca atunci când te afli în căutarea unității de cazare ideale să cauți în primul rând opțiuni în zona centrală a orașelor. Zona centrală a Clujului este vastă, motiv pentru care cu siguranță vei descoperi unitatea de cazare preferată, în zona care îți convine și la prețuri mai mult decât avantajoase. 

Astăzi analizăm opțiunile de cazare pe Calea Dorobanților, Cluj-Napoca, una dintre principalele artere ale acestui oraș. Calea Dorobanților poate fi folosită ca principală metodă de a traversa Clujul dinspre Oradea spre Dej, având sens unic în acea direcție.

Mai mult decât atât, Calea Dorobanților oferă acces rapid către multiple zone de interes din oraș, printre care se numără Piața Ștefan cel Mare, Piața Cipariu, Piața Mărăști, Iulius Mall, Bulevardul 21 Decembrie sau Facultatea de Științe Politice, Administrative și Comunicare din cadrul UBB.

Principalele unități de cazare pe care le poți găsi pe Calea Dorobanților sunt Pensiunea Dorobanților și Hotelul Alexis.

Pensiunea Dorobanților este o unitate de cazare de 2 stele, aflată pe Calea Dorobanților la numărul 26. Aici poți găsi cazare începând de la 80 de lei. Vezi mai multe detalii aici.  In cadrul aceleași unități se află Vila Dorobantilor – o unitate de 4 stele din zona centrala a orașului.

Hotelul Alexis este o unitate de cazare de 3 stele, aflat tot pe Calea Dorobanților la nr 26. Hotelul oferă cazare la prețuri care încep de la 180 de lei pe noapte. În acest preț vei beneficia de un confort sporit și diverse servicii menite să îți ofere o ședere minunată. Vezi mai multe detalii aici.

Foarte aproape de Calea Dorobanților (30 de metri) se mai află și Vila Rao. Unitatea de cazare dispune de 4 stele și se află pe strada Progresului, stradă perpendiculară pe Calea Dorobanților. Pentru mai multe detalii despre Vila Rao intră aici.

În apropiere de Calea Dorobanților mai sunt câteva unități de cazare care trebuie neapărat luate în calcul. Amintim aici de Pensiunea Max, o unitate de cazare de 3 stele care se află pe strada G-ral Traian Moșoiu numărul 64. Această stradă este paralelă cu Calea Dorobanților, fiind foarte aproape de toate punctele de interes enumerate mai sus.

O altă stradă din apropiere este și Iuliu Maniu. Aici poți găsi Hostelul Transylvania, la nr 26, o unitate de cazare de două stele. Află mai multe informații aici.

În Piața Cipariu poți încerca cazarea în regim hotelier, la Mellis. Unitatea de cazare se află la nr 15, aproape de Tribunal, iar prețurile încep de la 100 de lei pe noapte. De asemenea, Pensiunea Bellagio, de 4 stele, se află și ea în apropiere.

În cazul în care îți cauți cazare în zona centrală a Clujului, este imposibil ca dintre toate cele menționate mai sus să nu găsești o opțiune pe placul tău,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu