Aeroport International din Cluj Napoca – Cazare Cluj

Aeroportul International din Cluj Napoca este localizat la iesire din oras pe directia Dej, in cartierul Someseni pe strada Traian Vuia, la nr. 149. In present aeroportul din Cluj este al 4 – lea ca marime din Romania, acesta fiind modernizat prin construirea unei cladiri mai mari si mai spatioase si refacerea pistei de aterizare.

Aeroportul din Cluj a fost fondat la 1 aprilie 1932 de catre Ministerul Roman al Industriei si Comertului. Pana la construirea aeroportului civil, primele operatii au fost derulate de pe aeroportul militar Someseni, fondat de Serviciul National de Navigatie Aerianǎ (SNNA) in 1928.

 

Aeroport International din Cluj Napoca

Telefoane de contact la aeroport:     +40264416702;       +40264307500 ;

Cazare langa Aeroport International din Cluj Napoca:

Cei care cauta cazare in apropierea aeroportului pot sa aleaga dintr-un numar limitat de unitati hoteliere de 2,3 si 4 stele care se gasesc in apropiere. Dintre acestea: Pensiunea Bruky – pensiune de 2 stele, Pensiunea Zbor – pensiune 3 stele sau Pensiunea Verona Aeroport – pensiune de 4 stele.  Alte oferte de cazare in Cluj in apropierea aeroportului puteti gasi la hotelurile, pensiunile sau vilele din cartierele Marasti sau Ghiorgheni.

Pentru a va usura cautarea cazarii dorite, va recomandam sa intrati pe prima pagina a site-ului CazareClujNapoca.ro si sa folositi filtrele de cautare avansata puse la dispozitie sau sa folositi harta orasului Cluj pentru a identifica oferta de cazare dorita.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu