Cazare ieftina Cluj Napoca

  In ultima perioada, oferta de  cazare ieftina in Cluj Napoca si imprejurimile orasului a inceput sa fie din ce in ce mai mare, datorita dorintei fiecarei unitati de cazare din Cluj sa atraga clienti noi. In acest segment au intrat atat pensiunile si vilele , cat si hotelurile sau apartamentele inchiriate in regim hotelier in Cluj.

  Astfel , termenul de „cazare ieftina” a inceput sa aiba mai multe intelesuri raportate la calitate/pret , in functie de fiecare individ in parte. A cauta cazare ieftina inseamna ca dorim sa gasim preturi avantajoase la conditii de un anumit nivel de confort pe care fiecare si-l stabileste.

  In Cluj Napoca se gaseste cazare ieftina la hoteluri, pensiuni si vile de 1-2 stele, dar si la hoteluri, pensiuni si vile de 3 stele. Chiar si unitatile de cazare de 4 stele practica periodic reduceri importante de pret, in functie de sezon.

  In general unitatile de cazare alfate la marginea orasului Cluj Napoca sau in cartiere marginase sunt cele care practica cazare mai ieftina fata de cele din zona centrala, chiar daca au aceleasi conditii de cazare.  Acest lucru se datoreaza locatiei, care pentru unii poate fi dezavantajoasa, insa pentru cine cauta cazare ieftina in Cluj poate fi o varianta accesibila mai ales ca reteaua de transport in comun a orasului este bine dezvoltata.

  Gasirea ofertei de cazare care vi se potriveste se poate face prin folosirea filtrelor de cautare din prima pagina a site-ului CazareClujNapoca.ro, prin identificarea tipului unitatii, numarul de stele si maja de pret intre care dorit sa oferiti pe o camera.

  De asemenea, site-ul ofera o sectiune de <Oferte Speciale> unde unitatile de cazare din Cluj Napoca isi prezinta ofertele si reducerile pe care le practica fata de pretul de la receptie.

  Puteti de asemenea sa vedeti lista unitatilor pe nivele de clasificare:
  – pensiuni si vile de 2 stele in Cluj
  – pensiuni si vile de 3 stele in Cluj
  – pensiuni si vile de 4 stele in Cluj
  – hoteluri de 2 stele in Cluj
  – hoteluri de 3 stele in Cluj
  – hoteluri de 4 stele in Cluj

  Pentru mai multe oferte intrati pe prima pagina a site-ului CazareClujNapoca.ro

  DISTRIBUIȚI