Descoperă orașul Cluj-Napoca prin intermediul platformei ClujLife

Turist. Cu toții ne dorim să avem statutul acesta cât mai multe zile posibil pe an, iar când vine momentul, îl purtăm cu mândrie. Petrecem ore întregi documentându-ne despre locurile în care urmează să ajungem, întocmim liste de acțiune, căutăm evenimentele care au loc în oraș în perioada în care poposim și noi în zonă, dar mai presus de toate, ne interesăm ce anume are de oferit orașul în ariile care ne pasionează: sport, film, gastronomie, exemplele sunt nenumărate. Dacă următoarea ta destinație este Cluj-Napoca, orașul din inima Transilvaniei, ai mare noroc.

Cluj Napoca

De ~12 ani de zile, clujenii au un prieten de nădejde atunci când vine vorba de ieșit din casă – platforma ClujLife, un loc unde găsești informații despre tot ce se întâmplă în oraș, despre locurile faine în care e ”musai” să mergi, evenimente de neratat, chiar și de unde poți comanda o pizza gustoasă în miez de noapte. Un fel de ”sfătuitor” local, dacă vreți. ClujLife e asemenea prietenului acela cool care mereu umblă peste tot, iar când vă întâlniți să povestiți la o cafea are cele mai tari ponturi, îți spune ce ai ratat și ce să încerci în materie de restaurante, cafenele, evenimente. Pentru acestea din urmă, un simplu click aici vă va direcționa direct către calendarul de evenimente și veți afla în câteva secunde ce se pune la cale în Cluj în zilele, săptămânile, chiar lunile următoare.

Partea faină este că toate recomandările lor sunt #petestate. Preferă să fie și ei acolo, să vorbească din experiență proprie. Nu dau niciodată sfoară în țară înainte de a da buzna primii. Mai ales în localuri. De aici și expertiza lor culinară. Doar gândiți-vă… nu e local nou care să apară pe harta clujeană și să scape ”inspecției” lor. Despre localuri noi din oraș scriu detaliat aici după fiecare vizită.

Gradina Botanica Cluj

Și pentru că orașul este extrem de ofertant în ceea ce privește împrejurimile, aici găsești și cele mai interesante locații în caz că vrei să faci plimbări de jumătate de zi, o zi sau poate chiar două. Castele, muzee, lacuri, peșteri, nimic nu le-a scăpat și crede-ne pe cuvânt… ai o mulțime de lucruri de explorat pe lângă oraș! Better book a longer stay, pentru că tocmai ți-am găsit o listă lungă cu motive să ieși din casă cât timp ești în Cluj-Napoca.

Tu când plănuiești să vizitezi orașul Cluj-Napoca?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu