Care sunt ultimele tale opțiuni pentru a te caza de Untold?

Cea de-a 5-a ediție a festivalului UNTOLD se aproprie, iar organizatorii se pregătesc pentru cea mai aglomerată perioadă a Clujului cu multiple variante de cazare.

Între 1 și 4 august UNTOLD Festival transformă Clujul în destinația turistică muzicală a verii. Invitații speciali, atmosfera nemaiîntâlnită de festival și muzica pentru toate gusturile constituie principalele atracții pentru participanții așteptați în cele 4 zile de festival.

În prezent, participanții la festival pot lua în calcul următoarele posibilități de cazare:

  1. În campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi, în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop, iar singurele opțiuni rămase disponibile în prezent sunt următoarele:
  • Cameră confort (Campus UTCN) – 600 RON + taxe pentru o persoană, ce include baie proprie, acces la bucătărie și paturi cu lenjerie.
  • Cameră confort (Campus ITP) – 1500 RON + taxe pentru 3 persoane/ 4 nopți, ce include baie în cameră și bucătărie la comun.

Toate informațiile cu privire la aceste opțiuni de cazare și alte facilități le puteți găsi aici.

  1. Pe lângă toate opțiunile pregătite de organizatori, fanii UNTOLD își pot rezerva o cameră folosind platformele de profil, de exemplu CazareClujNapoca.ro prin care sunt puse la dispoziția turiștilor numeroase oferte ale unităților de cazare locale.
  2. Site-urile Booking sau Airbnb sunt și ele soluții viabile pentru căutarea ofertelor de cazare ale hotelurilor, pensiunilor sau altor unități și găsirea variatei potrivite. La momentul redactării acestui articol, pe platforma Booking am fost întâmpinați cu mesajul „Cluj-Napoca este unul dintre orașele preferate de clienții noștri în datele alese de dumneavoastră (rezervat 89%).” Pe Airbnb am aflat că 58% dintre locurile pe care le putem închiria în Cluj-Napoca în perioada 31 iulie – 5 august sunt deja ocupate și ne este sugerat să rezervăm cât mai curând.
  3. O opțiune diferită este cea a închirierii unor camere sau apartamente direct de la persoanele fizice din oraș. Acest proces poate să fie mai anevoios, deoarece trebuie urmărite mereu site-urile de închirieri precum homeZZ.ro sau secțiunile dedicate anunțurilor de închirieri ale site-urilor precum OLX.ro sau lajumate.ro, pentru găsirea celei mai bune variate de cazare. Astfel de anunțuri se găsesc și pe grupurile de Facebook dedicate, cu o simplă căutare a sintagmei „cazare untold”
  4. O altă locație pregătită de organizatori este camping-ul oficial UNTOLD. Zona de camping e situată în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Campingul e disponibil atât pentru amplasare corturi, cât și pentru rulote, întregind astfel experiența unică UNTOLD.

Toate ofertele includ: acces în perioada festivalului, pază 24/7, acces la dușuri cu apă caldă, punct de primire a urgențelor, acces la mâncarea și băutura din incintă și acces la mașina de spălat rufe. De reținut este că nu se acceptă mâncare sau băutură din afara campingului. Campingul mai pune la dispoziție gratuit: loc de parcare, apă de băut, cafea și ceai (08:00-11:00), acces toalete, piscină, acces internet WiFi și locuri pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Pentru mai multe informații cu privire la facilități și prețuri accesați această pagină.

  1. Turiștii mai au la dispoziție deja celebra platformă „Adoptă un UNTOLD-ist”. Prin aceasta, organizatorii festivalului își doresc să reconfirme alături de clujeni faptul că orașul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Europa.

Tot ce trebuie să faci este să îți prezinți povestea ta într-un scurt filmuleț, iar organizatorii vor avea grijă să îți găsească un loc pe perioada festivalului. În ultimii doi ani peste 3.000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis cu mare drag ușa și canapeaua.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook Adopta un Untold-ist.

La ediția din acest an a festivalului Untold, care se va desfășura în perioada 1-4 august în Cluj-Napoca, au fost anunțate nume mari. Robbie Williams, 3 Are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo se alătura artiștilor anunțați deja de organizatorii festivalului, printre care Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike și James Arthur. Nu în ultimul rând, Armin Van Buuren va aduce la Cluj-Napoca un show, unic, exclusiv la nivel mondial, „ARMIN UNTOLD”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu