De azi site-ul CazareClujNapoca.ro este dedicat mobile

La 12 ani de la lansarea primei versiuni a site-ului CazareClujNapoca.ro, din 1 iulie am adus un update major platformei pentru a satisface nevoia turiștilor, dar și a unităților hoteliere din Cluj-Napoca.

Încă din 2007, site-ul nostru pune la dispoziția turiștilor oferte de la diferite hoteluri, pensiuni, vile, dar și alte unități în regim hotelier atât din Cluj-Napoca, cât și din împrejurimi. În același timp, platforma reprezintă un mediu eficient de promovare a hotelierilor locali către publicul lor țintă.

Lunar, site-ul este accesat de peste 10.000 vizitatori, din care peste 70% organic, adică traficul generat provine din căutările de pe Google după cuvintele cheie relevante pentru turiști.

Prin noul update pe care l-am adus platformei CazareClujNapoca.ro urmărim să punem la dispoziția turiștilor care sunt în căutarea unei oferte de cazare un website simplu, structurat, în care se poate naviga ușor și unde informațiile sunt mereu la îndemână.

Printre noile funcționalități pe care le aduce website-ul se numără:

  • optimizarea pentru dispozitivele mobile;
  • căutarea după data dorită de turist și afișarea prețurilor în funcție de ofertele hotelierilor;
  • afișarea distanței dinte turist și unitatea de cazare direct de pe telefon;
  • crearea unei rezervări direct din platforma noastră, cât și accesând paginile partenerilor;
  • vizualizarea review-urilor unităților de cazare folosind site-uri de profil;
  • listarea unităților de cazare în funcție de zonele de interes ale turiștilor;
  • accesul facil la serviciile de rent a car, informații despre mersul trenurilor și serviciile de taxi;
  • furnizarea de informații detaliate despre obiectivele turistice ale orașului.

Toate aceste noi funcționalități sunt acum la dispoziția utilizatorului pentru a crea o experiență online plăcută și accesibilă de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă sau smartphone).

Pentru viitor, ne propunem implementarea și a altor funcționalități în platforma CazareClujNapoca.ro, care să permită turistului să ajungă la toate unitățile de cazare din Cluj-Napoca și din împrejurimi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lasă un comentariu