Ce poți face într-o vizită la Salina Turda

Salina Turda este una dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Cluj. Dacă nu ai fost încă acolo, e cazul să o faci, pentru că e o atmosferă aproape magică, iar sentimentul cu care rămâi în urma vizitei e unul plăcut. Îți poți planifica o vizită cu prietenii, iar ținând cont că distanța din Cluj-Napoca până la Salină poate fi parcursă în sub 30 de minute, cu mașina sau microbuzul. Iar dacă mergi, iată 5 activități pe care le poți face acolo:


Plimbare cu barca

O plimbare cu barca pe lacul sărat din Salină e o activitate tare interesantă. Nu multă lume poate spune că s-a plimbat cu barca pe un lac subteran, nu-i așa? Lacul se află în Mina Terezia, iar o plimbare cu bărcuța durează 20 de minute și costă 10 lei. Sunt permise 3 persoane într-o bărcuță, așa că ia pe cineva care să-ți facă poza aceea de Instagram!


Minigolf

Dacă ești entuziast al minigolfului, poți face asta în timp ce inhalezi aerul sărat din Salină, benefic pentru sănătatea ta! Ai la dispoziție 6 piste diferite, iar administrația pune la dispoziție crose pentru adulți, dar și pentru copii. E momentul perfect să îl înveți pe fiul tău cum să joace minigolf și să aveți parte de o activitate în familie tare distractivă. 30 de minute pe terenul de minigolf costă 10 lei de persoană.


Carusel

În cazul în care ești fan al înălțimii și al senzațiilor tari, poți da o tură cu caruselul (Roata Mare). Poate că vrei să vezi cum arată Salina văzută de sus sau doar să îți faci o poză mai diferită. Indiferent de situație, experiența e una aparte, iar o tură de 8 minute costă doar 5 lei de persoană.


Sala Ecourilor

Știi ce face toată lumea când ajunge aici? Își verifică ecoul! E tare amuzant să îi asculți pe toți cum își strigă numele și apoi așteaptă să se întoarcă la ei. În plus, poți încerca să faci și tu asta. E o adevărată aventură melodioasă!


Citește continuarea pe Bunădimineața.ro

Sursa foto: © Soxcatalin | Dreamstime.com

#res12493943 #res12493943