Zbor Cluj-Napoca – Istanbul, în premieră de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Călătorii care își doresc să călătorească cu avionul din Cluj-Napoca în Turcia o pot face începând din această primăvară. Din 1 iunie 2016, compania aeriană Tarom va demara zborul Iași-Cluj-Napoca-Istanbul cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.


Zborul va fi operat în fiecare zi de miercuri și sâmbătă cu o aeronavă de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 134 locuri, după următorul program:


Conform directorului General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, zborul spre Istanbul va fi unul de interes pentru călători. „Prin intermediul acestui zbor spre Istanbul, va fi posibilă conexiunea cu un important nou hub din Europa de Sud-Est și din Asia de Sud-Vest. Suntem încrezători în faptul că această destinație va deveni una de interes pentru pasagerii noștri și va fi mult apreciată”, a declarat David Ciceo.


Pentru prima zi anunțată de operare, 1 iunie, prețul unui bilet Cluj-Istanbul este de 138 de euro.


În prezent, până la introducerea noii curse pe ruta Iași-Cluj-Napoca-Istanbul, compania națională de transport aerian Tarom mai opera pe o singură rută de pe aeroportul clujean. Este vorba despre cursa internă Cluj-Napoca – București.


Citește continuarea pe Bună Dimineața Cluj.


Sursă foto: © ABDELMOUMEN TAOUTAOU / DREAMSTIME.COM

#res12493943 #res12493943