Termeni si conditii

Despre servicile oferite

Site-ul www.cazareclujnapoca.ro a fost creat pentru a veni in ajutorul turistilor, oamenii de afaceri sau a celor care traverseaza orasul Cluj Napoca. Ofertele si unitatile de cazare din Cluj Napoca pe care le prezentam, incep cu Hoteluri, Pensiuni, Vile, Regim Hotelier sau orice tip de cazare. Oferta unitatilor de cazare este bogata, incepand de la cea mai ieftina cazare, pana la cea mai pretentioasa.

Site-ul CazareClujNapoca.ro aduce multe noutati in conceperea unui portal pe domenii de cazare, venind cu o harta a orasului, cu localizarea exacta a unitatiilor de cazare, modalitati de selectie a ofertelor de pe piata clujeana, o decriere a orasului, cu pozele aferente si cu recomandari pentru turisti.

Speram ca v-am ajuta in gasirea ofertei care vi se potriveste.

Termeni si conditii de utilizare a siteului www.cazareclujnapoca.ro

Site-ul apartine in totalitate firmei S.C. KLAIN S.R.L., fiind singurul in masura sa faca modificari sau alte tipuri de schimbari administrative pe site.

Datele publicare sunt oferite de fiecare firma posesoare a unitatii de cazare prezentate.
S.c Klain srl nu-si asuma obligatia de a verifica datele de contact, telefoanele, textul sau serviciile oferite de fiecare unitate in parte.

Sc Klain srl ofera toatre datele disponibile despre fiecare unitate de cazare, in termenii legii.

Inregistrarea:

Orice persoana, fizica sau juridica are dreptul de a se inregistra in baza de date a site-ului www.cazareclujnapoca.ro.
Prin inregistrare intelegem ca o persoana fizica sau juridica este deacord de buna voie sa isi introduca datele si email-ul, date ce nu vor fi date publicitatii sau folosite in alte scopuri decat cu acordul fiecarui client.
Persoanele inregistrare devin automat clienti ai nostri, beneficiind de mai multe servicii in cadrul site-ului decat vizitatorii neinregistrati.
Fiecare client are dreptul la un singur cont.

S.c Klain srl poate facilita anumite servicii sau restrictiona in cadrul site-ului, clientilor inregistrati fara a cere acordul acestora.De asemenea este in masura sa restrictioneze anumite persoane (useri) care aduc prejudicii site-ului sau firmei.

Alte conditii

Textele si pozele care nu tin de oferta unitatiilor de cazare, apartin in totalitate firmei s.c. Klain s.r.l.. Datele legate despre Cluj sau zone turistice sunt preluate si rezumate din diverse documente.

Va multumim.