Zona Polus Center, ieșirea spre Florești, oferă o alternative pentru cei care doresc să se cazeze la marginea orașului sau doresc să petreacă un sfârșit de săptămână la cumpărături. Cluj Napoca oferă avantaje pentru cei care doresc să se deplaseze între zonele cele mai importante din oraş, astfel că reţeau de transport în comun asigură legături chiar şi cu zonele limitrofe. Din zona Polus Center se poate ajunge foarte uşor în centru şi în cartierele vecine cu autobuzul, iar spre celelalte cartiere există legături din centru şi din cartierele vecine.

 


Polus Center este cel mai mare complex comercial pe un singur nivel din Transilvania, care oferă numeroase magazine ale celor mai cunoscute branduri naţionale şi internaţionale, zone de distracţie şi de relaxare, un complex cinematografic cu 8 săli dotate cu cea mai nouă tehnologie, o sală de fitness cu cele mai noi aparate, o sală de jocuri, restaurante, unde puteţi degusta mâncăruri tradiţionale şi cu influenţe internaţionale, cafenele, un food court şi un hipermarket.

 

 


În zona Polus Center se află terenuri de sport pe care le puteţi închiria sau puteţi încerca diferite activităţi în aer liber precum paintball sau karting în parcarea centrului comercial.