Pret: de la 100.00 LEI
Pret: de la 120.00 LEI
Pret: de la 100.00 LEI
Pret: de la 80.00 LEI
Pret: de la 120.00 LEI

Cluj Napoca este una dintre cele mai importante centre medicale din țară. Aici sunt prezente numeroase spitale de specialitate, unde persoane cu probleme de sănătate vin pentru tratament. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca este format din 15 secții, fiind o unitate de prestigiu în medicina românească. Începând cu anul 2007 spitalul a beneficiat de numeroase fonduri pentru dezvoltare și reamenajare, astfel că au fost introduse protocoale pentru afecțiunile cele mai frecvente, elaborate de colective de specialitate în domeniile Pediatrie, Chirurgie pediatrică, Neurologie pediatrică, Psihiatrie pediatrică și ORL, au fost puse în funcțiune laboratorul centralizat al spitalului într-un spațiu complet renovat și cu circuite funcționale corespunzătoare, laboratorul de urgență cu orar permanent, sectorul de virusologie și Imunologie, a fost efectuată extinderea Unității de Primire Urgențe și au fost achiziționate instrumente chirurgicale.

 


Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" este unul dintre cele mai prestigioase institute de profil din țară. Clinica de Cardiologie a stat la baza Institutului Inimii, care a fost dezvoltat începând cu anii `90. Prin strădania Profesorului Doctor Niculae Stăncioiu au fost puse pe picioare cele două proiecte, fiind sprijinit de Rectorului Institutului de Medicină și Farmacie din acea vreme, Profesorul Doctor Gicu Ionescu, precum și a Doamnei Doctor Camelia Balaban, directorul Direcției Sanitare a Județului Cluj. În prezent, Institutului Inimii are capacitatea de a diagnostica și trata cardiologic invaziv și neinvaziv precum și chirurgical toată gama patologiei cardiovasculare. 
 
Pentru cei care doresc cazare lângă Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii și Institutul Inimii au fost dezvoltate unități de cazare, care oferă proximitate și liniște, pentru a putea fi cât mai aproape de aceste două instituții importante din Cluj Napoca. Hotelurile și pensiunile aflate în apropiere oferă acomodare și servicii pentru toate gusturile și buzunarele. De asemenea, se află în aproprierea centrului istoric al orașului Cluj Napoca, unde puteți vizita cele mai importante obiective turistice din oraș, dar și clădiri monument păstrate în cele mai bune condiții.