Hotel
Seven

Adresa: Str. Gruia nr .2, Cluj Napoca
Contact: Cazare Hotel Cluj
 


Hotelul are 3 etaje ┼či 30 de camere single,┬ duble sau garsoniere,┬ cu mobil─â proiectat─â ┼či realizat─â ├«n Italia, special pentru acest hotel.


Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care oferă călătorului aflat în interes de afaceri sau
vacan┼ú─â activ─â mult dorita stare de bine ┼či confort la cele mai ├«nalte standarde.

Intr-o ambian┼ú─â avangardist─â ┼či o atmosfer─â confortabil─â, buc─âtarul nostru ┼čef┬ v─â ofer─â o mare varietate de preparate ┼či arome contemporane, care v─â ├«nc├ónt─â at├ót v─âzul, c├ót ┼či gustul.

Meniul este o combina┼úie ├«ntre buc─ât─âria rom├óneasc─â ┼či cea interna┼úional─â. Preparatele sunt prezentate sub forma unor uimitoare construc┼úii arhitecturale, dar primordial r─âm├óne tot gustul. Specialit─â┼úile sunt realizate
pe baza unor arome simple ┼či bine definite, iar deserturile sunt extraordinare.
Sper─âm ca v-am convins ca SEVEN┬ este un restaurant eclectic ┼či stilat.

Av├ónd ├«n vedere faptul c─â hotelul nostru este o┬ destina┼úie a c─âl─âtorilor ├«n interes de afaceri , am proiectat ┼či o sal─â de conferin┼úe echipat─â astfel ├«nc├ót satisfac─â dorin┼úele DVS.

Localizare

Hotelul SEVEN este situat în imediata apropiere a centrului din Cluj - Napoca, pe str. Gruia nr. 2, exact în locul,
pe care localnicii ├«l numesc ÔÇť7 Str─âziÔÇŁ. Hotelul se afl─â amplasat
central ├«n┬ zon─â reziden┼úial─â, aproape de stadionul clubului de fotbal CFR 1907 la aproximativ 700 m de gara, ├«n vecin─âtatea┬ celor mai apreciate magazine, restaurante ┼či cluburi ┼či a celor mai importante obiective turistice ale ora┼čului, beneficiind astfel de acces facil.

Va oferim urmatorele servicii suplimentare gratuite┬ : internet wireless┬ ; rezervari bilete┬ ; wake-up call┬ ;┬ room-service┬ ;┬ seif la receptie┬ ; informatii turistice┬ ;┬ ziare,reviste┬ ; pastrarea obiectelor uitate si anuntarea clientilor ,precum si servicii cu plata cum ar fi┬ :multiplicari documente┬ ; spalatorie, calcatorie┬ ; procurari de bilete la spectacole┬ ,bilete avion,bilete tren┬ ; vanzari marfa la receptie┬ ; convorbiri telefonice interne si internationale┬ ; transmitere de faxuri.

Tarife promotionale in fiecare weekend !

Tarife negociabile in functie de numarul de nopti si numarul de camere rezervate.

ViziteazăÄ Salina Turda cu plecare din Cluj Napoca

Atunci c├ónd vizita╚Ťi Clujul, este important de ╚Ötiut c─â frumuse╚Ťile Ardealului nu se limiteaz─â doar la cele din interiorul ora╚Öului. Dimpotriv─â, o excursie pornind din capitala Transilvaniei spre alt─â destina╚Ťie de interes din jude╚Ť este un ÔÇŁmustÔÇŁ pentru oricine dore╚Öte o experien╚Ť─â turistic─â deosebit─â.


Unul dintre obiectivele turistice de mare interes ale jude╚Ťului este Salina Turda. Aflat─â la 30,4 km de Cluj, ├«n localitatea Turda, la Salin─â se poate ajunge cu ma╚Öina ├«n aproximativ jum─âtate de or─â. Pe traseu, se traverseaz─â localit─â╚Ťile Feleacu ╚Öi Tureni, iar Salina se afl─â ├«n zona Durg─âu-Valea S─ârat─â din Turda.


Salina este deschis─â vizitatorilor de luni p├ón─â duminic─â, ├«ntre orele 9:00 ╚Öi 17:00, ultima or─â de acces fiind ├«ns─â ora 15:00. Pre╚Ťurile biletelor de intrare sunt 15 lei pentru adul╚Ťi ╚Öi 8 lei pentru copii. De asemenea, se pot ├«nchiria b─ârci cu 10 lei/20 minute.


O dat─â afla╚Ťi ├«n─âuntru, cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi fi cople╚Öi╚Ťi de ceea ce munca naturii ├«n paralel cu cea a omului a reu╚Öit s─â fac─â. Traseul interior ├«ncepe ├«n galeria Franz Josef, un culoar lung de c├óteva sute de metri, care se termin─â ├«n fa╚Ťa unui lift. Cobor├ónd la 80 metri ad├óncime, se ajunge ├«n mina Rudolf, cea mai mare ├«nc─âpere subteran─â din ╚Ťar─â. Aici, doritorii pot juca bowling, golf sau baschet.


În Mina Rudolf se află un amfiteatru săpat în sare, cu aproximativ 200 de locuri încălzite la o temperatură de 10-12 grade Celsius. Coborând din Mina Rudolf încă 120 m adâncime cu ajutorul unui al doilea lift, se ajunge în mina Terezia, care găzduiește un lac sărat peste care turiștii trec cu ajutorul unei pasarele sau pe care se pot plimba cu barca.


Z─âc─âmintele de sare de la Turda au fost descoperite ├«nc─â de pe vremea romanilor, dar pentru public salina a fost deschis─â abia ├«n 1992, c─âp─ât├ónd statutul de obiectiv turistic. ├Änainte ca aceasta s─â fie deschis─â, mai exact ├«n perioada 1952-1992, primii 526 de m ai Galeriei Franz Josef erau folosi╚Ťi ca depozit pentru br├ónzeturi.


De-a lungul timpului, Salina a fost gazda mai multor evenimente cum ar fi concerte, film─âri de videoclipuri sau proiec╚Ťii de film.


La edi╚Ťia din 2012 a Concursului Na╚Ťional de Proiecte ÔÇŁCele bune s─â se-aduneÔÇŁ, proiectul de amenajare a Salinei ╚Öi a Lacurilor S─ârate din zona Durg─âu a c├ó╚Ötigat premiul de cel mai bun proiect turistic din ╚Ťar─â.


Acest muzeu de istorie al mineritului ├«n sare este unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania, vizitat anual de milioane de turi╚Öti rom├óni ╚Öi str─âini. ├Än zon─â mai pot fi vizitate atrac╚Ťii precum Cheile Turzii, castrul roman Potaissa sau sta╚Ťiunea B─âile Turda.


Sursa: ClujTravel.com

mai mult

Catedrala Ortodoxa din centrul orasului Cluj Napoca

Catedrala Ortodoxa din centrul orasului Cluj Napoca

Situata in Piata Avram Iancu, la nr. 18 Catedrala Mitropolitan─â Ortodox─â este o cladire impunatoare in centrul orasului Cluj Napoca, fiind inconjurata de cladiri vechi si importante din punct de vedere arhitectural si istoric, printre acestea se numara: cladirea Consiliului Judetean Cluj, Regionala CFR Cluj, cladirea Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului ┼či Clujului si cea a Finantelor Cluj cu Trezoreria Cluj, precum si cladirea Tribunalului Cluj, Casa Armatei si Teatrul National cu Opera Romana.

Scurt Istoric

A fost ridicata in perioada anilor 1923-1933, după planurile arhitecţilor Constantin Pomponiu si George Cristinel, inscriindu-se in curentul stilistic romanesc. Este unul din principalele edificii religioase din municipiul Cluj-Napoca.

Poarta hramul „Adormirea Maicii Domnului” – data intrarii Armatei Romane în Transilvania (15 august 1916).

Sunt recomandate vizitele intre intervalul 12.00 – 18.00 deoarece in fiecare zi intre orele 08.00 – 12.00 si 18.00 – 20.00 aici se tin slujbe religioase.

Mai multe despre Catedrala Ortodoxa pe ClujTravel.com

mai mult

Turnul Croitorilor din Cluj Napoca

Turnul Croitorilor este una din putinele parti ce a ramas in picioare din vechia fortificatie a orasului Cluj Napoca.
 
Se afla pe str. Baba Novac nr. 35, la intersectia cu strada Avram Iancu si Calea Turzii, fiind vizibil si din zona Pietei Cipariu.
 
Accesul publicului se face dupa urmatorul program:
 
- de Luni pana Vineri: 09.00 – 19.00
- de Sambata pana Duminica: 10.00 – 18.00
Intrarea este libera. (gratuita)


Scurt Istoric

Turnul Croitorilor din Cluj Napoca face parte din a doua incinta fortificata prin sistemul de ziduri si intarituri ale ora┼čului ridicate in prima jumatate a secolului al XV-lea si continuate pana in secolul al XVII-lea.
 
Afla mai multe despre  Turnul Croitorilor din Cluj Napoca pe ClujTravel.com
 
mai mult

Lacul Chios din Cluj Napoca

Dupa o plimbare prin parc, bancile de pe malul lacului Chios sunt ideale pentru a te odihnii si a admira mica insula din centrul acestuia, ratele salbatice – pentru care de cativa ani lacul le este casa, sau barcile si hidrobicicletele care se misca incet pe luciul apei.

 

Pe timpul verii poti inchiria pentru o plimbare pe lac o barca sau o hidrobicicleta.

mai mult
 
 
 
DE CE SA REZERVI PRIN CAZARECLUJNAPOCA.RO?
  1. Dovada si siguranta rezervarii
    Folosind "Rezervarea prin email" va asigurati ca aveti o copie scrisa in format digital a rezervarii si a ofertei primite, care ajunge la receptia unitatii de cazare si la dvs. pe email. Chiar daca ati avut o discutie in prealabil cu proprietarul / receptionerul unitatii de cazare, trimiterea unui email poate evita eventualele neintelegeri ulterioare.
  2. Procedura de rezervare / Avansul
    In unele cazuri, pentru siguranta rezervarii, proprietarii va pot cere un avans, care trebuie achitat inainte de a ajunge la unitatea de cazare. Din punct de vedere legal "Avansul" reprezinta o garantie pentru dvs. ca vi s-a retinut camera /camerele si o garantie pentru administratorul unitatii ca veti onora rezervarea facuta. Este recomandat sa pastrati chitanta cu care ati facut plata avansului si sa mergeti cu ea la receptie cand ajungeti la unitatea de cazare. In cazul in care nu mai onorati rezervarea facuta, avansul este nereturnabil. Fara achitarea avansului proprietarul unitatii nu are nici o obligatie legala de a va pastra rezervarea.
  3. Politica CazareClujNapoca.ro
    CazareClujNapoca.ro NU percepe nici un comision la rezervarile facute si NU garanteaza disponibilitatea camerelor, de aceea este recomandat sa trimiteti si o rezervare prin email pentru a avea dovada realizarii acesteia. Rezervarea va ajunge direct la proprietar, care este singurul ce va poate confirma sau nu disponibilitatea rezervarii.