Pret: de la 105.00 LEI
Pret: de la 70.00 LEI
Pret: de la 100.00 LEI
Pret: de la 220.00 LEI
Pret: de la 90.00 LEI
Pret: de la 125.00 LEI
Pret: de la 100.00 LEI

Cluj Napoca are una dintre cele mai dezvoltate infrastructuri ale transporturilor din România, înglobând transportul în comun, transportul pe cale ferată și transportul aerian.


Pentru cei care călătoresc cu trenul sau cu autobuzul, avantajul constă în faptul că acestea două se află aproape una de cealalată, dar și că sunt foarte aproape de zona centrală a Clujului. Prin gara CFR Cluj Napoca trec zilnic trenuri care fac legătura cu majoritatea orașelor importante din România, dar și cu orașe mari din Europa. De asemenea, există și o companie privată care operează pe mai multe rute cu plecare din gara Cluj Napoca. Autogările Beta și Fany pun la dispoziția călătorilor rute interne, spre cele mai importante orașe, și rute externe cu plecări zilnice spre Italia, Spania, Grecia, Franța și Germania.

Din zona gării și autogării se poate ajunge foarte ușor în centrul orașului sau în zonele de interes, existând o conexiune foarte bine dezvoltată între punctele cele mai importante prin rețeau de transport în comun. Prin stația de autobuz de lângă gară trec autobuze, tramvaiuri și troleibuze care asigură transportul spre toate cartierele clujene. 

Cei care doresc cazare în zona gării și autogării au la dispoziție hoteluri și pensiuni de două și trei stele care oferă servicii și acomodare pentru toate gusturile și toate buzunarele.