Despre Noi

 “Gaseste oferta care ti se potriveste”


Nu stii unde sa te cazezi la Cluj Napoca?!


CazareClujNapoca.ro te ajuta in cautarea celor mai bune oferte de cazare pentru fiecare buzunar, punand la dispozitia ta, cele mai importante unitati si ofertele de cazare din Cluj Napoca de la hoteluri, pensiuni, vile, la alte unitati in regim hotelier sau cazare langa Cluj Napoca de la cea mai ieftina pana la cea mai pretentioasa.

Site-ul CazareClujNapoca.ro a fost creat pentru a pune la dispozitia fiecarui turist ofertele de cazare care exista pe piata Clujului.

Mai mult decat atat, veti gasi descrierea aferenta fiecarei unitati de cazare , atat in ceea ce priveste utilitatile, cat si localizarea exacta pe harta Clujului. Tarifele, pozele si datele de contact sunt actualizate, iar ofertele speciale va pun la dispozitie alte variante de cazare in Cluj.

Suntem alaturi de dumneavoastra prin:

- cautare rapida dupa zona de interes, cu localizare exacta pe harta
- cele mai importante unitatile de cazare din Cluj Napoca
- informatii usor accesibile, precum si puncte majore de referinta
- rezervare online direct la proprietari
- turism in Cluj, cu poze si detalii
- obiective turistice
- un blog care va va pune la dispozitie evenimentele si alte informatii utile din Cluj
- prezentari video ale unitatilor de cazare

Pentru a ajunge mai usor la unitatea de cazare dorita, venim in ajutorul dumneavoastra cu cautare avansata dupa pret, tip, numar de stele sau zone.

Printre cele mai importante zone din Cluj, am selectat cazare langa Centrul istoric al Clujului, in centrul orasului, cazare langa Gara - Autogara, cazare langa marile spitale din Cluj, langa Iulius Mall sau Polus Mall, cazare langa Exp Transilvania, cazare in jurul Clujului (langa Cluj) sau alte zone importante.