Pret: de la 120.00 LEI
Pret: de la 110.00 LEI
Pret: de la 190.00 LEI
Pret: de la 110.00 LEI
Pret: de la 160.00 LEI
Pret: de la 100.00 LEI
Pret: de la 160.00 LEI
Pret: de la 130.00 LEI
Pret: de la 55.00 LEI
Pret: de la 140.00 LEI
Pret: de la 110.00 LEI
Pret: de la 100.00 LEI
Pret: de la 120.00 LEI

Centrul istoric al orașului Cluj Napoca este una dintre cele mai vizitate zone, care cuprinde cele mai importante obiective turistice și este zona de întâlnire a tinerilor și a oamenilor de afaceri. De la unitățile de cazare din zona centrului istoric se poate ajunge foarte ușor în cele 3 piețe vechi, încărcate cu istorie, care oferă pe laturile lor clădiri monument cu elemente din stilurile baroc, gothic și seccesion.

 

Piața Unirii este grupată în jurul bisericii Sfântul Mihail, cea mai reprezentativă construcție gotică din Transilvania. Recent renovată și reamenajată, Piața Unirii oferă obiective turistice ce merită vizitate de fiecare turist. Printre acestea se numără Monumentul Matei Corvin, clădirea vechiului Hotel Melodii, vechiul hotel Melody, Muzeul de Artă și Palatul Banffy, Palatul Rhedey, Palatul Josika și Palatul Wass.

 

În jurul Pieții Avram Iancu au fost construite unele dintre cele mai frumoase clădiri, majoritatea fiind păstrate în cea mia bună condiție până în zilele noastre. În această piață, veche de peste 300 de ani, puteți vizita Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Monumentul Avram Iancu înconjurat de o fântână arteziană, Teatrul Național și Opera Română, Palatul de Justiție cu Tribunalul Cluj și Regionala CFR Cluj. 

 

Piața Muzeului oferă un spațiu pietonal mare, unde se organizează pe tot timpul anului târguri și evenimente, iar în perioada caldă cafenelele își deschid terase sub umbra copacilor bătrâni. Numele pieții vine de la Muzeul de Istorie a Transilvaniei care se află în capătul acesteia. Obiectivele turistice ce le puteți vizita în Piața Muzeului sunt Casa Matei corvin, Biserica Franciscană și Obeliscul Karolina. Aerul medieval al pieței este datorat pavajului cu care este acoperită piața și datorită clădirilor ce o înconjoară. Această piață reprezintă una dintre zonele de refugiu pentru mulți clujeni.

 

Unitățile de cazare din centrul istoric al orașului Cluj Napoca oferă cazare aproape de cele mai importante puncte de interes din oraș și au avantajul de a fi aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun și aproape de majoritatea cafenelelor, cluburilor și restaurantelor care reproduc atmosfera boemă a Clujului de altădată.