Cartierul Zorilor este una dintre cele mai prospere cartiere ale municipiului Cluj Napoca. Aici se găsesc numeroase sedii ale instituțiilor importante din Cluj Napoca, dar și unități de învățământ, localuri de toate genurile, construcții noi și centre de afaceri. Strada Republicii este cunoscută pentru numeroasele centre de înfrumusețare care oferă diferite servicii.

 


Sigma Center cuprinde clădirea de birouri Sigma Business Center și galeria comercială Sigma Shopping Center. Sub un singur acoperiș se găsesc mai multe magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte, o cofetărie, un supermarket, un restaurant și o librărie.

 

 


Cei care caută cazare în cartierul Zorilor pot alege dintre numeroasele unități de cazare aflate aici. Hotelurile, vilele, pensiunile și apartamentele de închiriat în regim hotelier oferă oferă cazare pentru toate gusturile și toate buzunarele. De asemenea, din cartierul Zorilor se poate ajunge foarte ușor în centrul istoric al orașului Cluj Napoca, unde se pot vizita cele mai importante obiective turistice și instituții publice.