Pret: de la 200.00 LEI
Pret: de la 80.00 LEI
Cartierul Andrei Mureșanu este cel mai select cartier rezidențial din Cluj Napoca, situat între zona dintre Calea Turzii și strada Constantin Brâncuși. Acesta se află aproape de zona centrului vechi al orașului Cluj Napoca, dar și de cartierele Gheorgheni, Zorilor și Bună Ziua. În cartierul Andrei Mureșanu se află sedii de bănci și firme, restaurante, cafenele și clinici private, iar transportul spre celelalate cartiere și zone de interes este asigurat de mijloacele de transport în comun și firmele de taxi. Se poate ajunge foarte ușor la obiectivele turistice din centrul orașului precum Piața Avram Iancu cu Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, monumentul Avram Iancu, care este înconjurat de o fântână arteziană și spațiu pietonal, Teatrul Național și Opera Română. De asemenea, este aproape de Bulevardul Eroilor ce duce în Piața Unirii, unde puteți admira palate vechi, biserica Sfântul Mihail, statuia lui Matei Corvin și puteți vizita Muzeul de Artă.

Cartierul Bună Ziua este situat în partea de sud a orașului Cluj Napoca, fiind un cartier nou, care a apărut după revoluție. Se află într-o continuă dezvoltare și deși în clipa față are o populație mică, se anticipează o creștere a numărului de locuitori datorită zonei foarte bune din punct de vedere al poziționării. În ultimii ani cartierul a cunoscut o dezvoltare imobiliară continuă, fiind construite blocuri noi la parterul cărora au fost deschise cabinete medicale private și reprezentanțe ale firmelor de mobilă și decorațiuni. Legătura cu cartierele vecine și cu zonele de interes din oraș este asigurată prin linii de autobuz și prin serviciile firmelor de taxi.

Aceste două cartiere oferă liniștea necesară pentru fiecare locuitor, dar și pentru turiștii care doresc cazare în această zonă. Cazarea în cartierul Andrei Mureșanu și cartierul Bună Ziua este asigurată de hoteluri și pensiuni, care oferă acomodare și servicii pentru toate gusturile și pentru fiecare buzunar.