r: 100.00 LEI
r: 120.00 LEI
r: 100.00 LEI

Kolozsvár az egyik vezető egészségügyi központ az országban. Itt vannak néhány speciális kórházak, ahol az emberek jönnek kezelésre az egészségügyi problémákban. A Gyermekek Sürgősségi Kórháza Kolozsvár 15 szakaszból áll, egy egységnyi tekintélyes román gyógyszert. 2007 óta a kórház kapott számos fejlesztési források és átépítése, az ilyen protokollokat vezettek be a leggyakoribb betegségek által kifejlesztett csapat szakosodott területén a gyermekgyógyászat, gyermeksebészet, gyermek neurológia, pszichiátria és otolaryngology készültek központi laboratórium a kórház működő, egy teljesen felújított hely megfelelő funkcionális áramkörökel, sürgősségi laboratórium állandó zóna, a Virológiai és Immunológiai Csoport tette kiterjesztésre és sürgősségi és sebészeti műszereket vásároltak.

 


"Nicolae Stăncioiu" Szívgyógyászati Korház az egyik legnagyobb presztízsű intézmény az országban. A Kardiológiai Klinika áll a Szívgyógyászati Korház alapján, amelyet fejleszték a 90-es évek kezdetével. Professzor Doktor Nicolae Stăncioiu erőfeszítései révén került fel két projekt által, amelyet támogatta az Orvosi és Gyógyszerészeti intézet rektor, az akkoriban professzor doktor Gicu Ionescu, és Camelia Balaban Doktor, Kolozs Megyei Egészségügyi Minisztérium igazgatója. Jelenleg a Szívgyógyászati Intézet képes diagnosztizálni és kezelni invazív és nem invazív kardiológiai és kardiovaszkuláris sebészeti patológiát teljes tartományban.

 

 


Azoknak, akik szállás keresnek a Sürgősségi Kórház és a Szívgyógyászati Korház mellett fejlesztettek szállást amelyek kínálnak közelséget és nyugalmat, hogy közelebb legyen a két fontos intézményhez Kolozsváron. A közelben szállodák és panziók nyújtanak szállást és szolgáltatásokat minden ízlésre és zsebre. Ezek is közel vannak a Kolozsvár történelmi központjához, ahol el látogthat a legfontosabb látnivalókhoz a városban és a műemlék épületekhez amelyeket tartják a legjobb körülmények között.