r: 80.00 LEI

A Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér terület egy nagy forgalmú terület, a kilépésnél a főbb városokhoz Dej, Marosvásárhely és Beszterce. A közelében található a Marasti negyed, közel számos vállalat székhelyéhez, hanem a Kolozsvár elkerülő belépőnél.

A Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér az egyik legfontosabb repülőterek az országban, létrehozott április 1-jén 1932-ben a román Ipari és Kereskedelmi Minisztérium által. Esyt nyilvánították nemzetközi repülőtéré 1933-ban, amikor az első járatot tette ki az országból, Prágába. A repülőtért alakították katonai repülőtéré az I. világháború alatt, és 1960-ban kezdték a modernizációt, avatták fel az új terminált és felszerelték repülés biztonságokal. A Kolozsvári Nemzetközi Repülőtéren szolgálnak több légitársaság menetrendszerinti, charter és teherszállító járatokat. A rendszeres járatok a következö városokba vannak: München, Bukarest, Bécs, Barcelona, Forli, Bologna, London, Madrid, Bergamo, Párizs, Treviso, Valencia és a Zaragoza. Tunéziát és Hurghadát szolgálják a charter légitársaságok.

Szállás közel a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtérhez számos szállodák és panziók által van biztosítva. A terület csatlakozik a fő látnivalók és érdeklődési területekhez a busz és taxi szolgáltatási cégek által.