A Polus Center és a kijárat Floreşti felé terület nyújt alternatívát jelenthet azok számára, akik szeretnének elszállásolást a város szélén, vagy szeretne eltölteni egy a hétvégi bevásárlást. Kolozsvár előnyt nyujt azok számára, akik szeretnének utazni a fő területek közöt a városban, igy a közlekedési hálózat kapcsolatokat bisztosit a környező területekel is. A Polus Center bevásárlóközpont könnyen megközelíthető busszal a központtól és a városrészekről.

 


A Polus Center bevásárlóközpont a legnagyobb bevásárló komplexum egy szinten Erdélyben, amely számos ismert nemzeti és nemzetközi márka üzleteket, szórakozás és relaxációs területeket, mozi komplexumot nyolc moziteremel felszerelve a legmodernebb technológiával, egy fitness termet a legújabb fitness eszközökel, játéktermet, éttermeket, ahol megkóstolhatja a hagyományos ételeket, valamint nemzetközi hatásokal, kávézókal és egy szupermarketet ajánl.

 

 


A Polus Center mellett vannak sport pályák, amitt lehet bérelni, vagy megpróbálhat más szabadtéri tevékenységeket, mint például a paintball és gokart a parkolóban.