Lakosztály-Kolozsvári
Sara

Kapcsolat: Cazare Regim Hotelier in Cluj Napoca
 


Kiadó apartmanok Sara - apartmanok kiadó Kolozsvár - kínál a tér és a meghittség, hogy meg kell magával az üzleti vagy turista utakat. Figyelembe kínálatunkat, akkor érezze jól magát a legjobb szállást a kolozsvári, a modern és elegáns hely.

Azt hogy az Ön hajlam 6 luxus apartman, egy és két szoba, amelyek rendelkeznek saját parkoló található egy új épület második emeletén.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Penthouse Kiadó Sara - lakás kiadó Cluj Napoca - helyezik hozzáférhető területen, közel két legnagyobb terjesztett körutakon kolozsvári: Calea Turzii utca és a Buna Ziua negyedben utca. Megtalál minket a 200 m-re a nemzeti úton E60 Kolozsvár - Torda közelében, Rompetrol pályaudvar és a Skoda Dealer.

Sigma Shopping Center és a Obsession Club van 1 km, és 5-10 perc autóval a város központjától és Iulius Mall.

Amit kínálunk: vezeték nélküli, jacuzzi, fürdőszoba kialakítású negatív fel mikrohullámú sütő, kávézó szűrő, stb

Az apartmanok kialakítású negatív akár LCD TV-vel, vezeték nélküli, mosógép, fodrász, Presser, stb A konyha teljesen fel kialakítású negatív (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávézó szűrő, stb)
Az apartmanok "fürdőszobák kialakítású negatív fel jacuzzival.

Bánffy kastély

Található 30 km távolságra Kolozsvúrtól, Bontida faluban, a Bánffy kastély egy látvány mitt nem szabad kihagyni, ha ellátogatnak Kolozsvárra. Ez lesz itt kezdőár irányban Kolozsvár-Dej, majd jobbra Bontida felé.

A Luxemburgi Zsigmond király adományozta a területet, ahogy a történészek mondják, a Bánffy családnak, és elkezdék, mintegy 1437 - ben, házépítést amely ma bizonyítja az időt. A Vár épitésse elosztodot körülbelül 100 év alatt és jelentős változásokon ment keresztül. A palota épült a legnagyobb Erdélyi arisztokrata családnak, Bánffy családnak.

Ahhoz, hogy látogassa meg a Bánffy Kastélyt díjat kell fizetnie 2 RON / fő.

A bejáratnál van egy parkolóhely az autóknak. – ClujTravel.com

több

Central Park Kolozsvár

Központi sétatér – parcul central


Megfelelö hely a sétara, mivel 900 méter hosszu, átszöve kövezett sétányokkal, tele padokkal és a végében van egy csendes tó ahol csonakázni lehet.
Mivel belvárosában található, a Központi sétatér könnyen azonosítható és elérhető. Ez található a Kis Szamos partján, az Independentei és Cardinal Iuliu Hossu utcák közöt.


Itt található a virágok és zöldterületek melet:
- Sátautcák padokkal a szélén
- szobrok és emlékművek
- kivilágított kosárlabdapálya és egyéb fitness felszerelések ingyen
- szökőkút körül padokkal és bekötőutakal
- a Kios tó, amelyen nyáron lehet csonakázni és télen korcsolyázni
- egy étterem a tó szélén, teraszal nyáron
- park kifejezetten gyermekek számára hintákal, csúszdákal és egyéb terek számukra


Több informacio a Központi sétatérről. – ClujTravel.com

több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több