Lakosztály-Kolozsvári
Sara

Kapcsolat: Cazare Regim Hotelier in Cluj Napoca
 


Kiadó apartmanok Sara - apartmanok kiadó Kolozsvár - kínál a tér és a meghittség, hogy meg kell magával az üzleti vagy turista utakat. Figyelembe kínálatunkat, akkor érezze jól magát a legjobb szállást a kolozsvári, a modern és elegáns hely.

Azt hogy az Ön hajlam 6 luxus apartman, egy és két szoba, amelyek rendelkeznek saját parkoló található egy új épület második emeletén.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Penthouse Kiadó Sara - lakás kiadó Cluj Napoca - helyezik hozzáférhető területen, közel két legnagyobb terjesztett körutakon kolozsvári: Calea Turzii utca és a Buna Ziua negyedben utca. Megtalál minket a 200 m-re a nemzeti úton E60 Kolozsvár - Torda közelében, Rompetrol pályaudvar és a Skoda Dealer.

Sigma Shopping Center és a Obsession Club van 1 km, és 5-10 perc autóval a város központjától és Iulius Mall.

Amit kínálunk: vezeték nélküli, jacuzzi, fürdőszoba kialakítású negatív fel mikrohullámú sütő, kávézó szűrő, stb

Az apartmanok kialakítású negatív akár LCD TV-vel, vezeték nélküli, mosógép, fodrász, Presser, stb A konyha teljesen fel kialakítású negatív (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávézó szűrő, stb)
Az apartmanok "fürdőszobák kialakítású negatív fel jacuzzival.

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Avram Iancu emlékmű

Avram Iancu emlékmű Kolozsvár


Az Avram Iancu szobra körül található egy szép szökőkút, fény és vízsugár játtékal, melyek szinkronizálnak a zene ritmusára. Az Avram Iancu szobra közelében található az Igazságügyi Palota, Számvevőszék, a Nemzeti Színház, a román Opera és az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház.
1995-ben vot elkészitve Elias Berindei szobrász által.


Teljes cikk Avram Iancu Szobor – ClujTravel.com

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több