Lakosztály-Kolozsvári
Migdalului

Cím: Str. Migdalului, nr.4 - Cluj Napoca
 


House P + M, Land 600 nm-es, 2 parkolási lehetőség masiniin udvar, valamint a kapcsolódó utcai parkolás mandula (kapacitás mintegy 10 autó - fekszik a ház előtt.) A Ground Nem dohányzó / dohányzás padlás
Funkciók földszint: nappali / nappali / konyha + kamra / 2 szoba 2 ággyal, fürdőszoba
ATTIC funkciók: hozzáférés lépcsőn a nappali / szoba 3 ágyas + beszélgetést terület (2 kanapé, amely 2 hely) / fürdőszoba / erkély

említi:
-Az árak nem alku tárgya.
-A ház bérelhető fél / kifizetési van szükség ebben az esetben a tisztítás után iható által nyújtott szolgáltatást a cég profilját.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A ház található Kolozsváron, Gruia környékén, a Mandula utcában a 4-es házzszámnál, 50 méterre a főbejárattól a CFR stadiontól, 15 perc sétára a vasútállomástól, a autóbusz állomástól, a Néprajzi Múzeumtól, a Tetarom ipari parktól és a Fellegvártól, illetve Belvedere szállodától, ahol megcsodálhatjuk a várost.

 


vannak:

Vezeték nélküli internet / TV Romtelecom (a hálózat kapcsolódó programok) / mosás / CT. Az ügyfél kérésére lehet megadni: vasaló / szárító vas / lehetősége van kávét és teát, stb

Vannak:


Vezeték nélküli internet / TV Romtelecom (a hálózat kapcsolódó programok) / mosás / CT. Az ügyfél kérésére lehet megadni: vasaló / szárító vas / lehetősége van kávét és teát csinálni, stb


 

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több