Lakosztály-Kolozsvári
Mellis 2

Cím: Piata Cipariu, nr. 15, Cluj-Napoca Aproape de Tribunal
Telefon: 0744-645800
0727-456389
Mobil: 0264-595247
 


 


Apartman 2 kezeli Pension Mellis Kolozsváron, amely mellett kínál 2-csillagos panzió, és 2 apartman található központjában.

FONTOS! : - A lakás venni Pension Mellis (képviselője ez vezet fel a lakás), vagy ha ez ellen 10-15 percig, mielőtt egy reprezentatív számíthat.

Apartman 2:

- 2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha, előszoba

- Felület: 68 m²

- Parkolás az udvarban

- Szolgáltatások: Internet, kábel TV, 2 erkély

- Kapacitás: 2-5 fő

Az Mellis 2 apartmantot kezeli a Mellis Panzió Kolozsváron, amely a 2-csillagos panzió mellett kínál 2 apartmantet található a város központjában.
FONTOS! : - A lakást a Mellis Panziótól kell kivenni (képviselője el vezet fel a lakásban), vagy 10-15 percel hamaráb szól, és a képviselő várja a lakásnál.


Apartman 2:


- 2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha, előszoba


- Felület: 68 m²


- Parkolás az udvarban


- Szolgáltatások: Internet, kábel TV, 2 erkély


- Kapacitás: 2-5 fő

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

Az apartman közelében található Court tér Cipariu, katonai kórház, Julius Mall bevásárlóközpont Nemzeti Színház, Intézete Urológia, Onkológiai Intézet.
Szállás Kolozsváron belvárosában.

Az apartman közelében található a Biroság, Cipariu tér, a katonai kórház, Julius Mall bevásárlóközpont, a Nemzeti Színház, Urológia Intézete, Onkológiai Intézet.


Szállás Kolozsváron belvárosában.

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Booking 6-12 neight 2 160160 LEI 160160 LEI
Booking 12-25 neight 2 150150 LEI 150150 LEI
More than 30 nights 2 140140 LEI 140140 LEI
Booking 1-5 neight 2 170170 LEI 170170 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR


árak forgathatók a tulajdonos telefonon vagy a Check In.
Az apartmanok meleg. Takarítják 3 naponta, vagy ha az ügyfél akar ellenében igényelhető.
A menetrend szállítási / hangszedő szállás apartmanok Cluj
bejelentkezés 00:00 Kijelentkezés 11:00.
Az ügyfelek maradhat a lakás után óra tanítás (check-out) időtartamra 1-6 órán át, felár ütemben 10 RON / óra .

Avram Iancu emlékmű

Avram Iancu emlékmű Kolozsvár


Az Avram Iancu szobra körül található egy szép szökőkút, fény és vízsugár játtékal, melyek szinkronizálnak a zene ritmusára. Az Avram Iancu szobra közelében található az Igazságügyi Palota, Számvevőszék, a Nemzeti Színház, a román Opera és az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház.
1995-ben vot elkészitve Elias Berindei szobrász által.


Teljes cikk Avram Iancu Szobor – ClujTravel.com

több

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Turista útvonal: Kolozsvár - üdülőhely Belis-Fântânele

Kolozs megye szépségei az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb az egész országban, mert ritkán találn helyeket, ahol úgy érzi, hogy jobban kapcsolódik a természethez, mint az Erdély szívében. Az egyik legfőbb turisztikai látványosságok tözzé tartozik a Belis- Fântânele üdülőhely is, ahol a turisták csodálhasák a toót amely tartozik egy kiemelkedő tájnak.


Kezdve Kolozsvártól, hajtania kell 63 mérföldöt egész a Belis tóig, távolság fedezhető körülbelül egy órán belül. Az útvonal kimegy Kolozsvártól Nagyváradig, az E60-es úton, és a Floresti Gilău, Capusu Mare települések között. Az utóbbi után, az útvonal elhagya az E60-as utat és balra kanyarodik a 108C-as utra, a Manastireni város felé, ahol belép a 103C utra. Rasca falu után, Belisre ér.


Szállás található minden zsebre. De nem megy oda a panziókért. Belis - Fântânelere megy a természetért. Ez a tökéletes hely a turisták számára, akik szeretnének leszokni a város zajától és pihenjenek néhány napot körülváve a kristálytiszta vízzel, illatos fákkal, hívogató szellővel és csendes szélle.


A tó mellet található a Fântânele Belis gát impozáns épülete, amely 95,50 m magas, 400 m hosszú és 264 m széles a tövénél. A gát épült a Meleg Szamos meder alatt 1970-1974 között, amelynek vízenergia célja volt.


A gát kivitelezés során, a Belis ősi lakói kellett költöznie a jelenlegi faluból, mert a vizek söpörték az egykori településeket. Ők már nem látható ma, mint az aszályos időkben, amikor a víz szintje csökken sokat. A legismertebb az egykori alsó Giurcuta falu templomjának a romjai.


Azok számára, akik tervezik, hogy maradnak néhány napig ebben a sarkában a paradicsomnak, akkor figyelembe kell venni néhányat a következő látnivalók és műemlékek megtekintésére: erődtemplom a Văleni, a Virágok réte, Radesei vár, Medve barlang, Alunu barlang, Meleg Szamos Szoros, Sárkány -barlang, Horea fenyője a Scoruset edrőben vagy a Ponor kő barlang.


Inne elérhető a Răchiţele vízesés (Valul Miresei) amely található 30 km-re Belistől. Ez a vízesés 50 m magas, és két szakaszban esik. A hely körül egy legenda van, hogy a menyasszony az esküvője napján leesett a sziklákról, és a fátyol maradna lóg. A vendégek könnyei alkották a vizessést.


Egy másik érdekes hely, 15 km-re van Belistöl, Rogojel községben. Íde néhány Sequoia fákat hoztak és ültetett Kaliforniából, Amerikából. Látva ezeket a fákat nyűgözi le a turistákat, mert magasak, és elérik a 140 métert.


A természetes szépség a területnek elég ajánló, mint a tökéletes hely minden turistának, vagy nyaralásra, vagy egy egyszerű hétvégi kiruccanásra.


több