Lakosztály-Kolozsvári
Mellis 2

Cím: Piata Cipariu, nr. 15, Cluj-Napoca Aproape de Tribunal
Telefon: 0744-645800
0727-456389
Mobil: 0264-595247
 


 


Apartman 2 kezeli Pension Mellis Kolozsváron, amely mellett kínál 2-csillagos panzió, és 2 apartman található központjában.

FONTOS! : - A lakás venni Pension Mellis (képviselője ez vezet fel a lakás), vagy ha ez ellen 10-15 percig, mielőtt egy reprezentatív számíthat.

Apartman 2:

- 2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha, előszoba

- Felület: 68 m²

- Parkolás az udvarban

- Szolgáltatások: Internet, kábel TV, 2 erkély

- Kapacitás: 2-5 fő

Az Mellis 2 apartmantot kezeli a Mellis Panzió Kolozsváron, amely a 2-csillagos panzió mellett kínál 2 apartmantet található a város központjában.
FONTOS! : - A lakást a Mellis Panziótól kell kivenni (képviselője el vezet fel a lakásban), vagy 10-15 percel hamaráb szól, és a képviselő várja a lakásnál.


Apartman 2:


- 2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha, előszoba


- Felület: 68 m²


- Parkolás az udvarban


- Szolgáltatások: Internet, kábel TV, 2 erkély


- Kapacitás: 2-5 fő

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

Az apartman közelében található Court tér Cipariu, katonai kórház, Julius Mall bevásárlóközpont Nemzeti Színház, Intézete Urológia, Onkológiai Intézet.
Szállás Kolozsváron belvárosában.

Az apartman közelében található a Biroság, Cipariu tér, a katonai kórház, Julius Mall bevásárlóközpont, a Nemzeti Színház, Urológia Intézete, Onkológiai Intézet.


Szállás Kolozsváron belvárosában.

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Booking 6-12 neight 2 160160 LEI 160160 LEI
Booking 12-25 neight 2 150150 LEI 150150 LEI
More than 30 nights 2 140140 LEI 140140 LEI
Booking 1-5 neight 2 170170 LEI 170170 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR


árak forgathatók a tulajdonos telefonon vagy a Check In.
Az apartmanok meleg. Takarítják 3 naponta, vagy ha az ügyfél akar ellenében igényelhető.
A menetrend szállítási / hangszedő szállás apartmanok Cluj
bejelentkezés 00:00 Kijelentkezés 11:00.
Az ügyfelek maradhat a lakás után óra tanítás (check-out) időtartamra 1-6 órán át, felár ütemben 10 RON / óra .

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Avram Iancu emlékmű

Avram Iancu emlékmű Kolozsvár


Az Avram Iancu szobra körül található egy szép szökőkút, fény és vízsugár játtékal, melyek szinkronizálnak a zene ritmusára. Az Avram Iancu szobra közelében található az Igazságügyi Palota, Számvevőszék, a Nemzeti Színház, a román Opera és az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház.
1995-ben vot elkészitve Elias Berindei szobrász által.


Teljes cikk Avram Iancu Szobor – ClujTravel.com

több