Lakosztály-Kolozsvári
Domino

Cím: P-ta Mihai Viteazul, Str. Closca
Kapcsolat: in vecinatea Sigma Shopping Center - Cluj Napoca
Telefon: 0744 339 729
 


Cégünk jelentős számú apartmanok kiadó Kolozsvár. Ajánlatunk lehetőséget jelent szóló helyfoglalás képest a szállodák és a panziók Kolozsvár, és alternatívát jelent a turisták és üzletemberek számára.

Az apartmanok állnak egy nappali, egy konyha, egy fürdőszoba és egy erkély, teljesen felszerelt, így a tartózkodás Kolozsváron lehet nagyon kényelmes.

Az apartmanok bérelhető jó áron, és hosszú tartózkodás kínálunk kedvezményeket.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Az apartmanok találhatók kizárólag új épületekben, csendes és könnyen hozzáférhető helyen. Találunk minket a 500 m-re a Sigma Shopping Center és a kolozsvári Obsession klubtól, a Calea Turzii utcán az Orizont Komplex előtt és 50 m-re a Moll benzinkúttól, és 5-10 percre autóval a Iulius Mall tól, illetve a város központjától.

Website Propriu: www.apartamentedomino.ro

 


Amit kínálunk:

- Kábel TV,

- Vezeték nélküli internet

- Kád a fürdőszobában,

- Konyha felszerelt mikrohullámú sütő,

- Kávé szűrők,

- Sütő,

- Hűtőszekrény

stb


Amit kínálunk:


 


- Kábel TV,


- Vezeték nélküli internet


- Kád a fürdőszobában,


- Konyha felszerelt mikrohullámú sütő,


- Kávé szűrők,


- Sütő,


- Hűtőszekrény


stb 

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Over 19 nights 2 7070 LEI 7070 LEI
Extra bed 1 00 LEI 00 LEI
Garsoniera 2 110110 LEI 110110 LEI
Apartament 1 room 2 110110 LEI 110110 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Kolozsvártól a Tordai Sóbányáig

Amikor meglátogatja Kolozsvárt, fontos tudni, hogy a szépségek Erdélyben nem csak a belvárosban találhatók. Ezzel szemben, egy utazással az Erdélyi fővárosban egy másik érdekes helyet a megyében látogathat meg, bárki, aki szeretne egy nagy turisztikai élményt.


Az egyik érdekes látnivaló, a Kolozs megyei Torda Sóbánya. Található 30.4 km-re Kolozsvár, Tordáig autóval közel 30 perc alatt jutt óda. Odáig, át fog menni Feleacu és Tureny falun, és találja meg a sóbányát Torda közelében.


A sóbánya látogatható hétfőtől vasárnapig, 9:00-17:00 óra között, de az utolsó hozzáférés 15:00 van. Nevezési jegyárak 15 RON felnőtteknek és 8 RON gyermekek számára. Lehet bérelni hajókat 20 percre 10 lejel.


Ha belépnek akkor biztosan túlterheltek amit a természet, az emberekkel mellett, sikerült ott csinálnia. A belső út kezdődik a Franz Josef galériával, egy folyosó ami több száz méter hosszú, és végez a lift előtt. Lefelé, 80 m mélyre, eléri a Rudolf bányát, amely a legnagyobb föld alatti üreg az országban. Az emberek játszanak bowlingot, golfot vagy kosárlabdát.


A Rudolf bányában van egy amfiteátrum vájva a sóba, és mintegy 200 fűtött ülőhely, amelynek a hőmérséklete 10-12 Celsius fok. Megy egy másik 120 m le a Rudolf bányában, egy másik liftel, megtalálja a Teresa bányát, mely otthont ad a sós tónak, amely felett át sétálhat a hídon, vagy lehet csonakázni egy hajóval.


A Torda só lerakat fel vannak fedezve a római idők óta, de a bánya volt nyitva a közönségnek 1992-ben, miután nyert mérföldkő állapotát. A megnyitás előtt, az első 526 méteren a Ferenc József Galériának használták sajt raktárnak.


Idővel, a Só Bánya otthont adot sok eseménynek, mint például koncertek, videofelvételek vagy film vetítések.


A 2012-es országos verseny "Cele bune sa se adune" (nyersfordításban : "A legjobbak összeáljanak"), a tereprendezés projekt a sóbányának és a Durgau sós tavak terület nyerte el a díjat a legjobb turisztikai projekt az országban.


Ez a történelmi sóbányászat múzeum az egyik legszebb látnivaló Erdélyben, amelyet évente meglátogatja van több millió román és külföldi turisták. Ezen a területen, vannak egyéb fontos látványosságok is, mint például a Tordai szoros, Potaissa római tábor vagy Turda fürdők.


több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk a legrégebbi világi műemléke Kolozsvárnak.

Az Obelisk a Múzeum tér központi sétáló övezetáben található. Körülveszi középkori táj, régi épületek, teraszok és impozáns fák, az emlékmű épült Ferenc I császár és császárné Augusta Carolina látogatása után 1817 nyarán.

több