Lakosztály-Kolozsvári
Cluj Apartments

Cím: Bulevardul Eroilor, Piata Unirii
Kapcsolat: - Apartamente situate ultracentral -
 


Kolozs megye Apartments ízlésesen berendezett szállást műemlék épületek 3 helyszínen központjában Cluj-Napoca. Számos étterem, bár és vásárlási lehetőség is található gyalogosan. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. Minden apartman rendelkezik egy határozott varázsa, egy hangulatos érzés, és parkettás, a konyha étkezővel, és egy nappali kanapéval. A fürdőszobában hajszárító és ingyenes piperecikkek állnak rendelkezésre.

Található a fő kereskedelmi utca a város, a Grand apartman egy klasszikus, csillogó design, db antik bútorokkal, valamint modern tárgyakat, megpróbálja megtalálni a tökéletes harmóniát a régi és új, klasszikus és modern, egy bensőséges érzés a családi ház. A felület között oszlik 2 összenyitható hálószobával és egy tágas nappali, egy szomszédos étkezővel. Van egy teljesen felszerelt konyha teljesen elkülönül a nappalitól. A téli veranda vagy napon szobát kínál nagyszerű pihentető pillanatokat, egy hosszú nap után a városban.

The White apartman található a főtéren a városban, közvetlenül szemben Szent Mihály székesegyház. Ez része egy 19. századi épületben, és használják, hogy egy festő műtermébe. A design egy minimalista, monokróm egyet, majdnem olyan, mint egy művészeti galériában, de mivel a kényelem és melegség otthon. Padlók, ablakok, és némely bútorok, eredeti, gyönyörűen felújított, egy Art Nouveau / Art Deco stílusú, amelyhez néhány darab a kortárs design.

A Retro apartman is található központjában Cluj, és van egy csodálatos kilátás nyílik a Szent Mihály-székesegyház és a város főterén. Ön nem lehet több központi, mint ez. Az apartman elvisz egy utazás a 1950-es révén retro design, kitűnő bútoraival, díszítések és gyönyörű színek a 50-es évek (tuqoise, narancs, zöld olajbogyó, stb)

Mivel az apartman található kellős közepén, a város legtöbb látnivaló van a közelben, sétatávolságra. A legjobb éttermek és kávézók, a régi város, keskeny, kövezett utcák, a legtöbb turisztikai látványosságok, mint az Operaház, a Szent Michaels székesegyház, vannak az ajtót. Üdvözöljük a Kolozsvár és élvezze a várost! Mi örömmel gondoskodjon, amire szükség van az üdülés alatt itt, és segítséget nyújtanak bármilyen módon tudunk.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Az apartmanok a város központjában található, a Hősök sugárútón és az Unirii Piactér mellet, található történelmi épületek, némelyikük történelmi emlékműk, közepén a legfontosabb látnivalók a városban.

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több