Lakosztály-Kolozsvári
Cluj Apartments

Cím: Bulevardul Eroilor, Piata Unirii
Kapcsolat: - Apartamente situate ultracentral -
 


Kolozs megye Apartments ízlésesen berendezett szállást műemlék épületek 3 helyszínen központjában Cluj-Napoca. Számos étterem, bár és vásárlási lehetőség is található gyalogosan. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. Minden apartman rendelkezik egy határozott varázsa, egy hangulatos érzés, és parkettás, a konyha étkezővel, és egy nappali kanapéval. A fürdőszobában hajszárító és ingyenes piperecikkek állnak rendelkezésre.

Található a fő kereskedelmi utca a város, a Grand apartman egy klasszikus, csillogó design, db antik bútorokkal, valamint modern tárgyakat, megpróbálja megtalálni a tökéletes harmóniát a régi és új, klasszikus és modern, egy bensőséges érzés a családi ház. A felület között oszlik 2 összenyitható hálószobával és egy tágas nappali, egy szomszédos étkezővel. Van egy teljesen felszerelt konyha teljesen elkülönül a nappalitól. A téli veranda vagy napon szobát kínál nagyszerű pihentető pillanatokat, egy hosszú nap után a városban.

The White apartman található a főtéren a városban, közvetlenül szemben Szent Mihály székesegyház. Ez része egy 19. századi épületben, és használják, hogy egy festő műtermébe. A design egy minimalista, monokróm egyet, majdnem olyan, mint egy művészeti galériában, de mivel a kényelem és melegség otthon. Padlók, ablakok, és némely bútorok, eredeti, gyönyörűen felújított, egy Art Nouveau / Art Deco stílusú, amelyhez néhány darab a kortárs design.

A Retro apartman is található központjában Cluj, és van egy csodálatos kilátás nyílik a Szent Mihály-székesegyház és a város főterén. Ön nem lehet több központi, mint ez. Az apartman elvisz egy utazás a 1950-es révén retro design, kitűnő bútoraival, díszítések és gyönyörű színek a 50-es évek (tuqoise, narancs, zöld olajbogyó, stb)

Mivel az apartman található kellős közepén, a város legtöbb látnivaló van a közelben, sétatávolságra. A legjobb éttermek és kávézók, a régi város, keskeny, kövezett utcák, a legtöbb turisztikai látványosságok, mint az Operaház, a Szent Michaels székesegyház, vannak az ajtót. Üdvözöljük a Kolozsvár és élvezze a várost! Mi örömmel gondoskodjon, amire szükség van az üdülés alatt itt, és segítséget nyújtanak bármilyen módon tudunk.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Az apartmanok a város központjában található, a Hősök sugárútón és az Unirii Piactér mellet, található történelmi épületek, némelyikük történelmi emlékműk, közepén a legfontosabb látnivalók a városban.

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Babes-Bolyai Egyetem Kolozsvár, Románia

Babes-Bolyai Egyetem Kolozsvár, Románia

A Kolozsvári Babes-Bolyai Egyetem az egyik legnagyobb állami felsőoktatási intézmény hazánkban. Továbbra is tratsa a hagyományt a kolozsvári egyetemnek amely 1919-ben készített. 1959 – ben a román Kolozsvőri Egyetem (amelynek a nev Babes volt) csatlakozott a magyar egyetemhez (Bolyai), és igy kapta az új nevet, Babes-Bolyai Egyetemen. De gyökerei a jezsuita kollégiumhoz is tartoynak, 1581-ben. Multikulturális formátumban őrizték meg mai napig is, minden részén találnak egyetemi állások magyar, román és német nyelven. A multikulturális karakter megkülömbözteti a Babes-Bolyai Egyetemet. Jelenleg 17 egyetemen hallgató magyar nyelven, 10 német és két angol. Magyar nyelven tanítnak kizárólag a protestáns teológia és a római


katolikus teológia egyetemeken.

Hivatalos oldal: http://www.ubbcluj.ro/ Cím:
Kogalniceanu nem. 1 Kapcsolattartó: 0264 / 40.53.00
Forrás: http://ro.wikipedia.org

több

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több