r: 100.00 LEI
r: 120.00 LEI

A Központi Park és az Universitatea Cluj Stadion területén egy vonzó hely a helyieknek és a turisták számára egyaránt. A Sport Klub Universitatea Cluj rajongoi nézhetik a mérkőzéseket a kedvenc csapatjuknak az új stadionon amelz épült a Kolozs Megyei Tanács a rangsorolt korábbi Ion Moina stadion. A legfontosabb használata a stadionak a labdarúgó-mérkőzések, de lehet használni a sportversenyek és a nemzeti és nemzetközi művészek koncertek. Javára 30,201 ülések vannak a stadionon, a legtöbb fedett. Épült a legmagasabb szintű nyilvánították UEFA Elite stadion.

 


A Központi Park az egyik legfontosabb kikapcsolódási lehetőség a lakosok számára, amely található a Kis Szamos partján. A női Jóléti Egyesület 1827-ben alakitotta annak érdekében, hogy egy rekreációs helyet ajánljanak a kolozsváriaknak. Voltak elrendezve sikátorok, a Chios Tó és zenei pavilon épült. Szintén a parkban avatták fel a Nyári Színházat, amely ma az Állami Magyar Színház központja. Jelenleg a parkban található egy étterem, a kaszinó épület, a George Cosbuc és Liviu Rebreanu szobrai és a Ion Andreescu Művészeti és Design Egyetem építési osztály épülete, átlépő utak padokal a szélén, kivilágított kosárlabdapálya, ingyenes fitnesz gépek, egy szökőkút körül padokal, speciális gyermek park hintákal és Kiosz tó, amelyen nyáron lehet csónakázni és télen egy remek korcsolyázni.

 

 


A hozzáférés a központtól a parkhoz és a stadionhoz egy sétával lehet és a közlekedési vállalat által biztosított közlekedési eszközökel. Szállásra, ezen a területen, választhat szállodákat és panziókat, távol a város zajától és amelyek bisztosittanak nyugalmat és közelséget a város központjához és a legfontosabb látnivalókhoz Kolozsváron.