Near Cluj
Pensiunea-Clasic

Cím: Strada Florilor Nr. 138A Floresti, Jud. Cluj
Kapcsolat: Pensiunea Clasic - in Floiresti langa Cluj Napoca
Telefon: 0728-930.286
0757-597.096
 


Clasic Panzió 4 csillagos ellátást biztosít csendes zónában, messze Kolozsvár zajától.


 


Pension Classic szobában Floresti központi fűtés, fürdőszoba zuhanyzóval, minibárral és TV tekintve 4 csillagos. Az apartmanok egy extra szoba íróasztallal, kanapéval és székek, zuhanyzós fürdőszobával, központi fűtéssel, minibárral, TV-vel és kávéfőzővel.

Kínálunk szállást, valamint közel Kolozsváron Napoca 4 csillag és egy pihentető tartózkodást a Panzió Classic.

A Classic Panzió Floresti szobában központi fűtés, fürdőszoba zuhanyzóval, minibárral és TV tekintve 4 csillagos szolgáltatás van. Az apartmanoknak egy extra szobájuk van íróasztallal, kanapéval és székekel, zuhanyzós fürdőszobával, központi fűtéssel, minibárral, TV-vel és kávéfőzővel.Kínálunk szállást, valamint közel Kolozsváron4 csillag és egy pihentető tartózkodást a Classic Panziónál.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Clasic Panzió Szászfenesen helyezkedik el Kolozs megyében, Kolozsvár melett.

Website Propriu: www.pensiuneaclasic.ro

Szolgáltatások: egy és kétágyas szobak felszereltsége

• központifűtés
• fürdő zuhanyzóval
• minibár
• Tv

Lakosztály felszereltsége:

• Potszoba íródának, kanapé és fottelek
• fürdő zuhanyzóval
• központifűtés
• minibár
• TV
• Cávéfőző

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room Single 1 100100 LEI 100100 LEI
Room Double 2 120120 LEI 120120 LEI
Apartment 3 170170 LEI 170170 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több

Látogasson el a Tordai szoroshoz, induló Kolozsvár

Természetvédelmi terület 1938 óta, a Tordai Szoros 33,9 km-re található Kolozsváról, autóval kevesebb mint 40 perc. A Tordai Szoros szerepel az UNESCO-listán, a legfontosabb természeti emlékek között a világban. Itt, a régészek találtak maradványokat az emlősöktől, a rézkor, bronzkor és a vaskor.


A természet szerelmeseinek, akik ellátogatnak Kolozsvárra, a Kolozsvár – Tordai Szoros lehet egy nagyon jó módja annak, hogy eltölteni egy napot és csodáljanak egy gyönyörű természeti tájat. A városból, az útvonalat követi a DN60-as utat egész Tordáig. Innen, megy a DN1-es uton (E81), röktön miután elhagya Tordát FehérVár felé . Kövesse Vitéz Mihály falut, ahol a kövezett út vezet a célhoz.


A Tordai Szoros mintegy 1270 m hosszú, és történt, felmerült ennek eredményeként az intézkedés az erózió folyó Hasdat a jura mészkőbe. A maximális magasságot amit elér a sziklák 250 m és kínál vendégei látványos díszleteket.


Mint elhelyezés, a Tordai Szoros aTorockói -hegység északi részén található, az Erdélyi-középhegységben. Ez csak egy a 22 szoros közül amik a Torockói –hegységben találhatok.


A Torda szoros nevezetességei mintegy 60 barlang a területen, amelyek közül a leghosszabb 120 m mérő. Ezeket a barlangokat használták a múltban, mint búvóhelyek, a tatár támadások előtt. A legfontosabb ezek közül a Peştera Liliecilor, Peştera Cuptorului, Peştera Calaştur, Peştera Cetatea Mare şi Grota lui Hill.


A Tordai Szoros táj magas sziklákbol és meredekböl, sziklás völgyekböl, éles gerincekböl, tornyokból, kövekből, boltívekből, stb. áll ossze. A Növény-és az állatvilág a Tordai Szorosban áll több mint 1000 növényből-és állatokból, néhány veszélyeztetett. Ezek közé tartozik a vad hagyma, szikla sas, tiszafa, berkenye és a szikla pillangó.


Az idegenforgalmi tájban esik a Tordai Szoros hétvégi ház is, amely található 1385 m magasságban. Épült 1935-ben, az épület egy középkori igen vonzók a turisták számára, akik szeretnék, hogy érezék közelebbre a természethez és a történelemhez ezen a téren. A Tordai Szoros beletartozik a hosszú listátban a turisztikai látványoságok közzé Erdélyben, köszönhetően a szépségének. Ezen a területen, a turisták meglátogathasák a Tordai Sóbányát, a Potaissa római tábor vagy a Felix Fürdőt.


több