Near Cluj
Domeniul Regilor

Cím: localitatile Salicea şi Ciurila la 15 km de Cluj-Napoca pe DJ 107
Telefon: 0364 809999
0745 41 53 03
Fax: 0364 809999
Mobil: 0744 6016 45
 


A komplexum között található Ciurila Salicea és mintegy 15 km-re Kolozsvár , találkozó , gyönyörű természeti környezetben , diszkrét , mentes a tömegtől . Az új épület a gyógyfürdő , hogy dobja a medence friss vízzel , sós vizű medencével , fűtött 28 Celsius fok és 34 , valamint a száraz szauna , infra szauna , gőzfürdő és így tovább. Az ideális hely a menekülés a napi rutin és megérdemelt pihenést .

- Szállás körülbelül 40 fő a szobában felszerelt és berendezett standard 3 * -os , egyedi fürdőszoba zuhanyzóval , TV
- Vezeték nélküli internet belül a vendégház
- Étterem 150 helyen
- Konferencia terem 80 férőhelyes (kérésre biztosítunk projektor, tábla )
- Saját konyha megosztott és felszerelt szerint az EU-szabványoknak
- Fűtés : központi fűtés
Elérhetõség / Helymeghatározás:

A panzió Salicea és Ciurila helységek között fekszik, körülbelül 15 km-re Kolozsvártól a dJ 107 úton, szép, csendes, természetes környezetben.

Website Propriu: www.domeniulregilor.ro

Ugyanakkor ha felejthetetlen pillanatokat szeretnének tölteni egy szép, zajmentes helyen, Domeniul Regilor Panzió önöket szolgálja, a következő szolgáltatásokat biztosítva:
- Kisszilveszterek megszervezése, Szilveszteri vacsora szolgálása
- turisztikai csomagok Karácsonyra és Szilveszterre
- ünnepi ebédek
- lakodalmak
- training-re
- team building
- szorakozási aktivitások(biliárd, asztalitenisz, futball, paint ball, ATV, lovaglás, séta szekerekkel, halászás, karaoke, stb.)

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Double 2 200200 LEI 200200 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Listája Múzeumok Kolozsváron

Nemzeti Művészeti Múzeum - Unirii tér 30 – muzeul de arta
A legreprezentatívabb barokk épület Erdélyben 1774-1775 között épült. A múzeum ismert mint a Bánffy - Palota. A palota két részből áll. A múzeum gyűjteménye a dekoratív művészet (ezüst, keleti szőnyegek, korabeli bútorok), korabeli román és külföldi grafika.

A Néprajzi Múzeum - Str. Memorandum 21. - Muzeul satului
Alakult június 16-án 1922-ben, az egyik legfontosabb néprajzi múzeum Romániából. A múzeum gyűjteménye több mint 65.000 darabból áll. A kiállítást szervezve van szigorúan egy modern tervezésel, mely a látogatóknak reális ábrázolást nyujt az anyagi és szellemi Erdély kultúrájának és népességének. Ebben az épületben került sor 1894-1895 közöt a híres Memorandum Tárgyalás, amelyről írtak valamennyi európai újságok abban az időben.Nemzeti Múzeum Erdély története - Ctin Daicoviciu Street 2 – muzeul national al transilvaniei
Alakult November 23 - án, 1859-ben, amely egy gazdag örökségét tartalmaz, 336.130 darab amely Erdély történetát ábrázolya. Itt kerül bemutatásra egy fémtárgy 1973-ban feltalálva Aiud városban , amelynek életkora legalább 3000 év.MÚZEUM Emil Isac - Str. Emil Isac – muzeul emil isac
Alakult 1955-ben, egy évvel a költő halála után. Található az ő nevét viselő utcán, a múzeum működik a házban ahol lakott az Isaac család 1895 óta. A múzeum magában foglalja három szobát. A kitett dokumentumok a költő életát és munkáját mutassa be, az utóbbit szentelve van az apja emlékére, Dr. Aurel Isac ügyvéd, és a harmadik szoba tartósítva van pontosan. Ebben a szobában egy impozáns könyvtár mintegy 1700 könyvet különböző nyelveken tartalmaz, sokan közülük szignált a szerzőtől.

több

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több