Near Cluj
Domeniul Regilor

Cím: localitatile Salicea şi Ciurila la 15 km de Cluj-Napoca pe DJ 107
Telefon: 0364 809999
0745 41 53 03
Fax: 0364 809999
Mobil: 0744 6016 45
 


A komplexum között található Ciurila Salicea és mintegy 15 km-re Kolozsvár , találkozó , gyönyörű természeti környezetben , diszkrét , mentes a tömegtől . Az új épület a gyógyfürdő , hogy dobja a medence friss vízzel , sós vizű medencével , fűtött 28 Celsius fok és 34 , valamint a száraz szauna , infra szauna , gőzfürdő és így tovább. Az ideális hely a menekülés a napi rutin és megérdemelt pihenést .

- Szállás körülbelül 40 fő a szobában felszerelt és berendezett standard 3 * -os , egyedi fürdőszoba zuhanyzóval , TV
- Vezeték nélküli internet belül a vendégház
- Étterem 150 helyen
- Konferencia terem 80 férőhelyes (kérésre biztosítunk projektor, tábla )
- Saját konyha megosztott és felszerelt szerint az EU-szabványoknak
- Fűtés : központi fűtés
Elérhetõség / Helymeghatározás:

A panzió Salicea és Ciurila helységek között fekszik, körülbelül 15 km-re Kolozsvártól a dJ 107 úton, szép, csendes, természetes környezetben.

Ugyanakkor ha felejthetetlen pillanatokat szeretnének tölteni egy szép, zajmentes helyen, Domeniul Regilor Panzió önöket szolgálja, a következő szolgáltatásokat biztosítva:
- Kisszilveszterek megszervezése, Szilveszteri vacsora szolgálása
- turisztikai csomagok Karácsonyra és Szilveszterre
- ünnepi ebédek
- lakodalmak
- training-re
- team building
- szorakozási aktivitások(biliárd, asztalitenisz, futball, paint ball, ATV, lovaglás, séta szekerekkel, halászás, karaoke, stb.)

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Double 2 200200 LEI 200200 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több