Near Cluj
Casa Zanelor

Cím: Sportului, nr 5, loc Floresti, jud Cluj
Kapcsolat: Pensiune langa Cluj Napoca in Floresti
 


A panziót a csendesség, elegancia, a friss levegő jellemez, amely önöket várja vendégként.


A Casa Zanelor Panzió, az a hely, ahol úgy a család, mint a barátok vagy üzletifelek jól tudják érezni magukat, vagy csendben dolgozni lehet, szorakozni, vagy egyszerűen csak feltöltödni.


 


További információ Étterem Casa Fairy < Click >

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Casa Zanelor Panzió Kolozsvár közelében fekszik(közelében vannak a nagy kereskedelmi központok, mint a : Polus Center, Cora, Metro, Praktiker), de ugyanakkor messze a város zajától. A Casa Zanelor Panzió szivesen várja önöket, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsenek a panzióban. Szállász Kolozsvár mellett- Kolozs megye

Ajánljuk:

zöldövezetek
- örzőtt parkoló(fedett garázs)
- Szauna
- medence
- biliárd
- Vip személyek repülőtéri szállítása
- tenisz/futballpálya
- asztalitenisz
- Filagóriák és sétahelyek
- Wirelesszes internet(az egész helyiségben)
- Konferenciaterem

Szállász Szászfenesen a Casa Zanelor Panzióban.

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single 1 130130 LEI 130130 LEI
Double 2 160160 LEI 160160 LEI
Junior suite 4 310310 LEI 310310 LEI
Apartment 3 360360 LEI 360360 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Az útvonal követi a lépést, hogy menjen át a legfontosabb történelmi piac belvárosában Kolozsváron. Az utvonal körülbelül 2 óra, attól függően változik, hogy mennyi ideig töltnek el minden látnivalónál.


A távozás a Mihály Vitéz piactárről kezdödik ahol megcsodálhatja a két palotát amik a két oldalán vannak: a Szeky Palota és a Bobas Palota. A piac közepén a Vitéz Mihály szobrát lehet megfigyelni, körbevéve zöldterületel ás régi épületekel. A háttérben látható a hatalmas Piersic Mozo épülete. Onnan eljut az Avram Iancu piactére, onnan a Étefan cel Mare piactére, majd az Eroilor utcára, majd az Unirii Piactére és a Muzeum tére.

További információk a gyalogos útvonalról ClujTravel.com

több

Museum of Art - Bánffy palota

Művészeti Múzeum

A Művészeti Múzeum a Bánffy-Palota épületében található, Kolozsvár régi központjában, az Unirii Piactérnél a 30-as szám alat, a Melody szálloda épülete és a Maniu utca közöt.
1951-ben alapították, és 1956 óta müködik a Bánffy Palota épületében, a legnagyobb barokk épület Kolozsváron. Az épület épült mint a lakóhelye az Erdély kormányzónak - Bánffy György - 1774 – 1785 közütt, JE Blaumann építész tervei után. Kő díszítéssel és egy sor nagy szobrokal van kidiszitve készítve Anton Schuchbauer által.

Művészeti Múzeum Kolozsvár nyitva van
- Szerdától vasárnapig 10,00-17,00
- Hétfő és kedd nyilvános hozzáférés tilos (a múzeum zárva van)

Olvassa el a teljes cikket Művészeti Múzeum Kolozsvár

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több