Near Cluj
Casa Zanelor

Cím: Sportului, nr 5, loc Floresti, jud Cluj
Kapcsolat: Pensiune langa Cluj Napoca in Floresti
 


A panziót a csendesség, elegancia, a friss levegő jellemez, amely önöket várja vendégként.


A Casa Zanelor Panzió, az a hely, ahol úgy a család, mint a barátok vagy üzletifelek jól tudják érezni magukat, vagy csendben dolgozni lehet, szorakozni, vagy egyszerűen csak feltöltödni.


 


További információ Étterem Casa Fairy < Click >

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Casa Zanelor Panzió Kolozsvár közelében fekszik(közelében vannak a nagy kereskedelmi központok, mint a : Polus Center, Cora, Metro, Praktiker), de ugyanakkor messze a város zajától. A Casa Zanelor Panzió szivesen várja önöket, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsenek a panzióban. Szállász Kolozsvár mellett- Kolozs megye

Ajánljuk:

zöldövezetek
- örzőtt parkoló(fedett garázs)
- Szauna
- medence
- biliárd
- Vip személyek repülőtéri szállítása
- tenisz/futballpálya
- asztalitenisz
- Filagóriák és sétahelyek
- Wirelesszes internet(az egész helyiségben)
- Konferenciaterem

Szállász Szászfenesen a Casa Zanelor Panzióban.

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single 1 130130 LEI 130130 LEI
Double 2 160160 LEI 160160 LEI
Junior suite 4 310310 LEI 310310 LEI
Apartment 3 360360 LEI 360360 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Bánffy kastély

Található 30 km távolságra Kolozsvúrtól, Bontida faluban, a Bánffy kastély egy látvány mitt nem szabad kihagyni, ha ellátogatnak Kolozsvárra. Ez lesz itt kezdőár irányban Kolozsvár-Dej, majd jobbra Bontida felé.

A Luxemburgi Zsigmond király adományozta a területet, ahogy a történészek mondják, a Bánffy családnak, és elkezdék, mintegy 1437 - ben, házépítést amely ma bizonyítja az időt. A Vár épitésse elosztodot körülbelül 100 év alatt és jelentős változásokon ment keresztül. A palota épült a legnagyobb Erdélyi arisztokrata családnak, Bánffy családnak.

Ahhoz, hogy látogassa meg a Bánffy Kastélyt díjat kell fizetnie 2 RON / fő.

A bejáratnál van egy parkolóhely az autóknak. – ClujTravel.com

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Museum of Art - Bánffy palota

Művészeti Múzeum

A Művészeti Múzeum a Bánffy-Palota épületében található, Kolozsvár régi központjában, az Unirii Piactérnél a 30-as szám alat, a Melody szálloda épülete és a Maniu utca közöt.
1951-ben alapították, és 1956 óta müködik a Bánffy Palota épületében, a legnagyobb barokk épület Kolozsváron. Az épület épült mint a lakóhelye az Erdély kormányzónak - Bánffy György - 1774 – 1785 közütt, JE Blaumann építész tervei után. Kő díszítéssel és egy sor nagy szobrokal van kidiszitve készítve Anton Schuchbauer által.

Művészeti Múzeum Kolozsvár nyitva van
- Szerdától vasárnapig 10,00-17,00
- Hétfő és kedd nyilvános hozzáférés tilos (a múzeum zárva van)

Olvassa el a teljes cikket Művészeti Múzeum Kolozsvár

több

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több