r: 100.00 LEI
r: 100.00 LEI
r: 160.00 LEI
r: 100.00 LEI
r: 45.00 LEI

Kolozsvár belvárosában bőséges ülési helyeket ajánl, és a székhelye a legfontosabb intézményeknek. Klinikák találhatók az út mentén vezető egészségügyi intézmények Kolozsváron, ahol az emberek jönnek kezelésre. 1919-bem a klinikákat vezette Gábor Engel, úttörő nőgyógyászati műtét. A legrégebbi épület a Anatómiai, ami épült 1888 - 1889 között, Alajos Hausmann építész által. Ezt követően a Műtét, Belügyminisztérium, Nőgyógyászat, Anyaság épületeit emelték, majd a szemészet, bőrgyógyászat és a vezetői épületét. 1970-ben a megyei klinika épült, és 1990-ben a Szívgyógyászat.

 


Közel a klinikák utcákhoz egy impozáns épület áll, amely otthont ad a Diákok Művelődési Házzának. Ez volt a kezdete a fiatal lélek szabad hely, autentikus kultúra, a fiatalok számára egy másik hallgató szabadidő. Hallgatói a Művelődési Háznak egy olyan környezet, amely fejleszti művészi és erkölcsi tulajdonságok, a fiatal diákok, egy olyan esemény, hely a kulturális kísérletezés és előmozdítása és megerősítése a fiatal tehetségnek.

 

 


Szállás közel a Diákok Művelődési Házzához és a Klinikák utcához meglehetősen változatos, sok szállást és szolgáltatásokat kinálnak minden ízlésre és zsebre. Szabványos szolgáltatások az árban tartalmazva a kábel TV, vezeték nélküli internet, központi fűtés, csomagmegőrző és újságok. Dij ellenében lehet reggelizni és mosodai szolgáltatásokat ajánlanak. Ez a terület közel van Kolozsvár történelmi központjához, így a szállástól érhető el néhány percre a főbb látnivalókat és a város nevezetességeit.