r: 100.00 LEI
r: 100.00 LEI
r: 110.00 LEI
r: 110.00 LEI
r: 90.00 LEI
r: 125.00 LEI

A Marasti negyed az egyik legforgalmasabb kerülete Kolozsvárnak, található a város észak-keleti részén, a Marosvásárhely és Beszterce kijárat közelében. Sok lehetőséget kínál lakosainak és a turisták számára, beleértve a bevásárlóközpontok, bankok, magánklinikák, egyetemek, kollégiumok és a rekreációs területek. Látogasson el itt a Szent Péter és Pál templomhoz, az Expo Transilvania kiálitási központhoz, az Ecset Gyárhoz és a Jogtudományi Kar a Dimitrie Cantemir Keresztény Egyetemhez és a Közgazdaságtudományii Karhoz a Babes Bolyai Egyetem közül.


A Marasti piac a kereskedelmi központ a negyedben, ahol számos üzletek, gyógyszertárak, pékségek, hentes üzletek és egy magánklinika található. Szintén az alagsorban vannak különböző üzletek melyek kinálnak ruházati cikkek, cipők és háztartási cikkek nagyon jó áron.


Szent Péter és Pál templom gótikus stílusban épült, a tizenkilencedik század közepén, egy régebbi templom alapjaira amely épült a tizenötödik században. Kezdetben, kívül és belül egyaránt volt berendezve, mint Koronázó Templom Budapesten, a mainap megjelenése változása 1844-1848 között történt. A templom előtt megcsodálhatjuk az impozáns barokk portál és mögötte a Szűz Mária szobort.


Az Ecset Gyár az a hely ahol a kortárs művészet létrehozása és terjesztése van, amely alakult 2009 elején, mint egy független kulturális központ. A 29 kortárs művészeti terek, 40 kortárs művészek és művészek sínek, 5 kortárs művészeti galéria, 10 működő kulturális szervezetek területén a vizuális művészetek, kortárs tánc és a színház és a két színház ad otthont a tető alatt a korábbi Kolozsvári Ecset Gyár.


Az Expo Transilvania a legfontosabb kiállítási központ a közép-és észak-nyugati részében Romániában, tevékenysége több mint két évtizede a román ipar vásárok, kiállítások és egyéb rendezvények. Itt szerveznek vásárokat és kiállításokat, a legkülönbözőkbők, köztük műszaki, orvosi, lakberendezés, kertészkedés, ékszer vagy esküvő kiállítások.


Mint egy többszörös lehetőségek negyede, szállást biztosítanak számos szállodák, hotelek és luxus kiadó apartmanok és kínálnak szállást minden ízlésre és lehetőségre.