Villák
Rao

Cím: Str. Progresului, 30 Cluj-Napoca, Romania
Telefon: 0752-654 296
0264.444 464
 


Rao villa nyitva áll minden olyan személyt, akik jönnek be a városba a Kolozsvár, akiknek szükségük van egy pihentető, nyugodt maradni kb 10 percre van a kulturális és történelmi városközpont.

A szobák világosak, új bútorok, a jó design, minden szobában úgy lett kialakítva, parkosított és a tolóajtó. Nyolc kétágyas szoba és egy lakosztály.

A konferenciaterem kapacitása 180-200 ülőhely az összes szükséges létesítményeket.

Szeretettel várjuk Önt, hogy jöjjön, hogy így a lehető legjobb szállást, a legjobb árakon.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Rao villa található egyik artériák végigmenni város Cluj-Napoca, körülbelül 3 perc alatt a kereskedelmi komplexum "Iulius Mall és 10 percre a belvárostól, a repülőtér és az egyetemi klinikák.

Rao Villa:
- Reggeli A szobaár tartalmazza,
- Szállás egyágyas, kétágyas és házassági
- parkoló
- Pince Étterem és belül

A szobák felszereltsége:

- fürdőszoba,
- TV
- Vezeték nélküli internet-ellátottság,
- minibárral, telefonnal,
- központi fűtés,
- légkondicionáló,
- és a biztonságos
- ébresztőóra,
- erkély

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room Single 1 175175 LEI 175175 LEI
Room Double 2 199199 LEI 199199 LEI
Suite 2 275275 LEI 275275 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

 

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több