Villák
Diakonia

Cím: str. Ponorului nr.1, Cluj-Napoca - 400075
Kapcsolat: Cazare Cluj Napoca - Vila
Telefon: 0264 440510
 


A Diakonia Villa az Erdélyi Református Püspökség alegysége. A vendégek számára teljes ellátással jelentkezünk, szállással, eledellel, konferenciateremmel ̵ mindez egy helyiségben : 27 szoba (amelyikből 12 , 2 csillagos szinté újjáápített) 2̵ 3 ággyal, 10 konferenciaterem, 20 ̵ 300 személyi kapacitással, tapasztalt és rugalmas személyzettel.

Azon állandó gondoskodás, hogy emeljük szolgáltatásaink minőségét, azon potenciál, amelyet a nagyszámú terem és szoba kinál, az ízletes falatok ás a szerény árak, olyan atukat jelentenek, amelyeknek köszönhetően 10 éves működése alatt a villa az egyik legkeresettebb és legmegbecsültebb erdélyi konferenciaközponttá nötte ki magát.

Szolgáltatásainkat használva hozzájárulnak az általunk támogatott jótékonysági tervekhez.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A Bethlen Kata Diakonia Villa az Andrei Muresanu negyedben helyezkedik el, közel a Torda felöli Kolozsvári bejárathoz. A város történelmi központja 20 perc gyaloglásra van.

A Bethlen Kata Diakonia Villa 10perce fekszik a Iulius Malltól, 15 percre az Expo Transilvaniatól, illetve 30 percre a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtértől.

Website Propriu: www.bethlenkata.ro

Ajánlunk:

- svédasztal típusú reggeli - kulon kell megrendelniuk, nincs benne a szallas arban
- étkezési lehetőségek és ételkihordás(catering)
- konferenciatermek(A nagyterem lágkondicionálóvel ellátott)
- Wi ̵ Fi Internet
- kábeltévé(15 szoba)
- recepció mindig nyítva, 7/24
- beltéri parkoló (7 gépkocsi számára)

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room Single 1 8080 LEI 8080 LEI
Room with 2 beds 2 100100 LEI 100100 LEI
Triple Room 3 122122 LEI 122122 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR
Cat. "A" (rooms with bathrooms, WiFi and TV)
Single - Tip A 1 pers 80 RON
Double - Tip A 2 pers. 100 RON
Tripla - Tip A 3 pers. 122 RON
-----------------------------------------------
Cat. "B" (by two rooms share a bathroom)
Single - Tip B 1 pers 70 RON
Double - Tip B 2 pers. 82 RON
Tripla - Tip B 3 pers. 112 RON
Tripla - cu 1 pat suplim.
(4 camere):
4 pers. 126 RON

Museum of Art - Bánffy palota

Művészeti Múzeum

A Művészeti Múzeum a Bánffy-Palota épületében található, Kolozsvár régi központjában, az Unirii Piactérnél a 30-as szám alat, a Melody szálloda épülete és a Maniu utca közöt.
1951-ben alapították, és 1956 óta müködik a Bánffy Palota épületében, a legnagyobb barokk épület Kolozsváron. Az épület épült mint a lakóhelye az Erdély kormányzónak - Bánffy György - 1774 – 1785 közütt, JE Blaumann építész tervei után. Kő díszítéssel és egy sor nagy szobrokal van kidiszitve készítve Anton Schuchbauer által.

Művészeti Múzeum Kolozsvár nyitva van
- Szerdától vasárnapig 10,00-17,00
- Hétfő és kedd nyilvános hozzáférés tilos (a múzeum zárva van)

Olvassa el a teljes cikket Művészeti Múzeum Kolozsvár

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Az útvonal követi a lépést, hogy menjen át a legfontosabb történelmi piac belvárosában Kolozsváron. Az utvonal körülbelül 2 óra, attól függően változik, hogy mennyi ideig töltnek el minden látnivalónál.


A távozás a Mihály Vitéz piactárről kezdödik ahol megcsodálhatja a két palotát amik a két oldalán vannak: a Szeky Palota és a Bobas Palota. A piac közepén a Vitéz Mihály szobrát lehet megfigyelni, körbevéve zöldterületel ás régi épületekel. A háttérben látható a hatalmas Piersic Mozo épülete. Onnan eljut az Avram Iancu piactére, onnan a Étefan cel Mare piactére, majd az Eroilor utcára, majd az Unirii Piactére és a Muzeum tére.

További információk a gyalogos útvonalról ClujTravel.com

több