Szállodák
Sun

Cím: B-dul 1 Decembrie nr. 120A, Cluj Napoca
Telefon: 0364417446
 


Hotel Sun **** ugy gondolták vendégeinek, mint a tapasztalata ragyogó, meleg és intim, a kozmopolita Erdély város szívében, Kolozsváron.


Mi ajánlott vagyunk sok szempontból, de mi tesz minket egyedivé az elhelyezése a szállodának a Szamos folyón, ahol a Sun **** Hotel lélegzetelállító kilátást nyujt, egyedülálló, Kolozsváron. Közel a városközpont (10 perc), közvetlenül a Babes Park és a Sportcsarnok, tette intim modern design és a szakmaiság a csapat nagyban hozzájárulnak az egyediség olyan ünnep, amely garantáljuk, hogy felejthetetlen legyen a Hotel Sun ****.


Minden hajnal a nap adja a kezdete egy új nap az utazási folyóirat, és mindaddig, amíg a mi vendégünk mi szívesen bevesznek minket is a listán az emlékek, mint élményt.


Garantáljuk a vendégek minőségű élményt, hogy úgy dönt, hogy a city break, vagy egy hosszabb tartózkodás Cluj - Napoca, mert az egyesülés között azt tervezte, modern design és a minőség, bensőséges, szinte tökéletes kilátás és a vendéglátás.


Mindez új koncepció hívtuk Hotel Sun **** és jött létre, különösen az Ön számára, a vendégünk.


Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, LED TV átlós 82 cm rács Digi programokal, nagy sebességű vezeték nélküli internetel és ingyenes minibárral, fürdőszobával zuhanyzóval vagy jacuzzival és higiéniai termékekel, parkolóval (korlátozott hely áll rendelkezésre), és a recepcióval, 24 /24 órából kinyitva.


 


Az étteremben élvezheti a nemzetközi konyha remekeit, valamint a ház specialitásait, által készített mesterszakács, a meleg és bensőséges hangulatával és nagy kilátás nyílik a Szamos folyó.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

Hotel Sun Kolozsváron található December 1. sugárúton a bankok a Szamos, vis-a-vis a Babes Park és Sportcsarnok Kolozsvár közelében, a Central Stadium vagy a központja a Kolozsvári Rádió. 
A szálloda egy központi helyen a kolozsvári, a vízparton a Szamos, amely bejárja a várost, egyedülálló kilátással. Több lehetőséget biztosít a pihenésre, mind a szálloda és a sportkomplexum, a Babes Park vagy az olimpiai medence.

Hotel Sun Kolozsváron található a December 1. sugárúton, a Szamos partján, vis-a-vis a Babes Parkal és a  Kolozsvár Sportcsarnok közelében, a Központi Stadion vagy a Kolozsvári Rádió központja közelében. 

A szálloda egy központi helyen található, a Szamos partján, amely bejárja a várost, egyedülálló kilátással. Több lehetőséget biztosít a pihenésre, mind a szálloda és a sportkomplexum, a Babes Park vagy az olimpiai medence.

Turista útvonal: Kolozsvár - üdülőhely Belis-Fântânele

Kolozs megye szépségei az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb az egész országban, mert ritkán találn helyeket, ahol úgy érzi, hogy jobban kapcsolódik a természethez, mint az Erdély szívében. Az egyik legfőbb turisztikai látványosságok tözzé tartozik a Belis- Fântânele üdülőhely is, ahol a turisták csodálhasák a toót amely tartozik egy kiemelkedő tájnak.


Kezdve Kolozsvártól, hajtania kell 63 mérföldöt egész a Belis tóig, távolság fedezhető körülbelül egy órán belül. Az útvonal kimegy Kolozsvártól Nagyváradig, az E60-es úton, és a Floresti Gilău, Capusu Mare települések között. Az utóbbi után, az útvonal elhagya az E60-as utat és balra kanyarodik a 108C-as utra, a Manastireni város felé, ahol belép a 103C utra. Rasca falu után, Belisre ér.


Szállás található minden zsebre. De nem megy oda a panziókért. Belis - Fântânelere megy a természetért. Ez a tökéletes hely a turisták számára, akik szeretnének leszokni a város zajától és pihenjenek néhány napot körülváve a kristálytiszta vízzel, illatos fákkal, hívogató szellővel és csendes szélle.


A tó mellet található a Fântânele Belis gát impozáns épülete, amely 95,50 m magas, 400 m hosszú és 264 m széles a tövénél. A gát épült a Meleg Szamos meder alatt 1970-1974 között, amelynek vízenergia célja volt.


A gát kivitelezés során, a Belis ősi lakói kellett költöznie a jelenlegi faluból, mert a vizek söpörték az egykori településeket. Ők már nem látható ma, mint az aszályos időkben, amikor a víz szintje csökken sokat. A legismertebb az egykori alsó Giurcuta falu templomjának a romjai.


Azok számára, akik tervezik, hogy maradnak néhány napig ebben a sarkában a paradicsomnak, akkor figyelembe kell venni néhányat a következő látnivalók és műemlékek megtekintésére: erődtemplom a Văleni, a Virágok réte, Radesei vár, Medve barlang, Alunu barlang, Meleg Szamos Szoros, Sárkány -barlang, Horea fenyője a Scoruset edrőben vagy a Ponor kő barlang.


Inne elérhető a Răchiţele vízesés (Valul Miresei) amely található 30 km-re Belistől. Ez a vízesés 50 m magas, és két szakaszban esik. A hely körül egy legenda van, hogy a menyasszony az esküvője napján leesett a sziklákról, és a fátyol maradna lóg. A vendégek könnyei alkották a vizessést.


Egy másik érdekes hely, 15 km-re van Belistöl, Rogojel községben. Íde néhány Sequoia fákat hoztak és ültetett Kaliforniából, Amerikából. Látva ezeket a fákat nyűgözi le a turistákat, mert magasak, és elérik a 140 métert.


A természetes szépség a területnek elég ajánló, mint a tökéletes hely minden turistának, vagy nyaralásra, vagy egy egyszerű hétvégi kiruccanásra.


több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Bánffy kastély

Található 30 km távolságra Kolozsvúrtól, Bontida faluban, a Bánffy kastély egy látvány mitt nem szabad kihagyni, ha ellátogatnak Kolozsvárra. Ez lesz itt kezdőár irányban Kolozsvár-Dej, majd jobbra Bontida felé.

A Luxemburgi Zsigmond király adományozta a területet, ahogy a történészek mondják, a Bánffy családnak, és elkezdék, mintegy 1437 - ben, házépítést amely ma bizonyítja az időt. A Vár épitésse elosztodot körülbelül 100 év alatt és jelentős változásokon ment keresztül. A palota épült a legnagyobb Erdélyi arisztokrata családnak, Bánffy családnak.

Ahhoz, hogy látogassa meg a Bánffy Kastélyt díjat kell fizetnie 2 RON / fő.

A bejáratnál van egy parkolóhely az autóknak. – ClujTravel.com

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több