Szállodák
Sun

Cím: B-dul 1 Decembrie nr. 120A, Cluj Napoca
Telefon: 0364417446
 


Hotel Sun **** ugy gondolták vendégeinek, mint a tapasztalata ragyogó, meleg és intim, a kozmopolita Erdély város szívében, Kolozsváron.


Mi ajánlott vagyunk sok szempontból, de mi tesz minket egyedivé az elhelyezése a szállodának a Szamos folyón, ahol a Sun **** Hotel lélegzetelállító kilátást nyujt, egyedülálló, Kolozsváron. Közel a városközpont (10 perc), közvetlenül a Babes Park és a Sportcsarnok, tette intim modern design és a szakmaiság a csapat nagyban hozzájárulnak az egyediség olyan ünnep, amely garantáljuk, hogy felejthetetlen legyen a Hotel Sun ****.


Minden hajnal a nap adja a kezdete egy új nap az utazási folyóirat, és mindaddig, amíg a mi vendégünk mi szívesen bevesznek minket is a listán az emlékek, mint élményt.


Garantáljuk a vendégek minőségű élményt, hogy úgy dönt, hogy a city break, vagy egy hosszabb tartózkodás Cluj - Napoca, mert az egyesülés között azt tervezte, modern design és a minőség, bensőséges, szinte tökéletes kilátás és a vendéglátás.


Mindez új koncepció hívtuk Hotel Sun **** és jött létre, különösen az Ön számára, a vendégünk.


Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, LED TV átlós 82 cm rács Digi programokal, nagy sebességű vezeték nélküli internetel és ingyenes minibárral, fürdőszobával zuhanyzóval vagy jacuzzival és higiéniai termékekel, parkolóval (korlátozott hely áll rendelkezésre), és a recepcióval, 24 /24 órából kinyitva.


 


Az étteremben élvezheti a nemzetközi konyha remekeit, valamint a ház specialitásait, által készített mesterszakács, a meleg és bensőséges hangulatával és nagy kilátás nyílik a Szamos folyó.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

Hotel Sun Kolozsváron található December 1. sugárúton a bankok a Szamos, vis-a-vis a Babes Park és Sportcsarnok Kolozsvár közelében, a Central Stadium vagy a központja a Kolozsvári Rádió. 
A szálloda egy központi helyen a kolozsvári, a vízparton a Szamos, amely bejárja a várost, egyedülálló kilátással. Több lehetőséget biztosít a pihenésre, mind a szálloda és a sportkomplexum, a Babes Park vagy az olimpiai medence.

Hotel Sun Kolozsváron található a December 1. sugárúton, a Szamos partján, vis-a-vis a Babes Parkal és a  Kolozsvár Sportcsarnok közelében, a Központi Stadion vagy a Kolozsvári Rádió központja közelében. 

A szálloda egy központi helyen található, a Szamos partján, amely bejárja a várost, egyedülálló kilátással. Több lehetőséget biztosít a pihenésre, mind a szálloda és a sportkomplexum, a Babes Park vagy az olimpiai medence.

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több

Látogasson el a Tordai szoroshoz, induló Kolozsvár

Természetvédelmi terület 1938 óta, a Tordai Szoros 33,9 km-re található Kolozsváról, autóval kevesebb mint 40 perc. A Tordai Szoros szerepel az UNESCO-listán, a legfontosabb természeti emlékek között a világban. Itt, a régészek találtak maradványokat az emlősöktől, a rézkor, bronzkor és a vaskor.


A természet szerelmeseinek, akik ellátogatnak Kolozsvárra, a Kolozsvár – Tordai Szoros lehet egy nagyon jó módja annak, hogy eltölteni egy napot és csodáljanak egy gyönyörű természeti tájat. A városból, az útvonalat követi a DN60-as utat egész Tordáig. Innen, megy a DN1-es uton (E81), röktön miután elhagya Tordát FehérVár felé . Kövesse Vitéz Mihály falut, ahol a kövezett út vezet a célhoz.


A Tordai Szoros mintegy 1270 m hosszú, és történt, felmerült ennek eredményeként az intézkedés az erózió folyó Hasdat a jura mészkőbe. A maximális magasságot amit elér a sziklák 250 m és kínál vendégei látványos díszleteket.


Mint elhelyezés, a Tordai Szoros aTorockói -hegység északi részén található, az Erdélyi-középhegységben. Ez csak egy a 22 szoros közül amik a Torockói –hegységben találhatok.


A Torda szoros nevezetességei mintegy 60 barlang a területen, amelyek közül a leghosszabb 120 m mérő. Ezeket a barlangokat használták a múltban, mint búvóhelyek, a tatár támadások előtt. A legfontosabb ezek közül a Peştera Liliecilor, Peştera Cuptorului, Peştera Calaştur, Peştera Cetatea Mare şi Grota lui Hill.


A Tordai Szoros táj magas sziklákbol és meredekböl, sziklás völgyekböl, éles gerincekböl, tornyokból, kövekből, boltívekből, stb. áll ossze. A Növény-és az állatvilág a Tordai Szorosban áll több mint 1000 növényből-és állatokból, néhány veszélyeztetett. Ezek közé tartozik a vad hagyma, szikla sas, tiszafa, berkenye és a szikla pillangó.


Az idegenforgalmi tájban esik a Tordai Szoros hétvégi ház is, amely található 1385 m magasságban. Épült 1935-ben, az épület egy középkori igen vonzók a turisták számára, akik szeretnék, hogy érezék közelebbre a természethez és a történelemhez ezen a téren. A Tordai Szoros beletartozik a hosszú listátban a turisztikai látványoságok közzé Erdélyben, köszönhetően a szépségének. Ezen a területen, a turisták meglátogathasák a Tordai Sóbányát, a Potaissa római tábor vagy a Felix Fürdőt.


több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több