Szállodák
Sun

Cím: B-dul 1 Decembrie nr. 120A, Cluj Napoca
Telefon: 0364417446
 


Hotel Sun **** ugy gondolták vendégeinek, mint a tapasztalata ragyogó, meleg és intim, a kozmopolita Erdély város szívében, Kolozsváron.


Mi ajánlott vagyunk sok szempontból, de mi tesz minket egyedivé az elhelyezése a szállodának a Szamos folyón, ahol a Sun **** Hotel lélegzetelállító kilátást nyujt, egyedülálló, Kolozsváron. Közel a városközpont (10 perc), közvetlenül a Babes Park és a Sportcsarnok, tette intim modern design és a szakmaiság a csapat nagyban hozzájárulnak az egyediség olyan ünnep, amely garantáljuk, hogy felejthetetlen legyen a Hotel Sun ****.


Minden hajnal a nap adja a kezdete egy új nap az utazási folyóirat, és mindaddig, amíg a mi vendégünk mi szívesen bevesznek minket is a listán az emlékek, mint élményt.


Garantáljuk a vendégek minőségű élményt, hogy úgy dönt, hogy a city break, vagy egy hosszabb tartózkodás Cluj - Napoca, mert az egyesülés között azt tervezte, modern design és a minőség, bensőséges, szinte tökéletes kilátás és a vendéglátás.


Mindez új koncepció hívtuk Hotel Sun **** és jött létre, különösen az Ön számára, a vendégünk.


Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, LED TV átlós 82 cm rács Digi programokal, nagy sebességű vezeték nélküli internetel és ingyenes minibárral, fürdőszobával zuhanyzóval vagy jacuzzival és higiéniai termékekel, parkolóval (korlátozott hely áll rendelkezésre), és a recepcióval, 24 /24 órából kinyitva.


 


Az étteremben élvezheti a nemzetközi konyha remekeit, valamint a ház specialitásait, által készített mesterszakács, a meleg és bensőséges hangulatával és nagy kilátás nyílik a Szamos folyó.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

 

Hotel Sun Kolozsváron található December 1. sugárúton a bankok a Szamos, vis-a-vis a Babes Park és Sportcsarnok Kolozsvár közelében, a Central Stadium vagy a központja a Kolozsvári Rádió. 
A szálloda egy központi helyen a kolozsvári, a vízparton a Szamos, amely bejárja a várost, egyedülálló kilátással. Több lehetőséget biztosít a pihenésre, mind a szálloda és a sportkomplexum, a Babes Park vagy az olimpiai medence.

Hotel Sun Kolozsváron található a December 1. sugárúton, a Szamos partján, vis-a-vis a Babes Parkal és a  Kolozsvár Sportcsarnok közelében, a Központi Stadion vagy a Kolozsvári Rádió központja közelében. 

A szálloda egy központi helyen található, a Szamos partján, amely bejárja a várost, egyedülálló kilátással. Több lehetőséget biztosít a pihenésre, mind a szálloda és a sportkomplexum, a Babes Park vagy az olimpiai medence.

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Bánffy kastély

Található 30 km távolságra Kolozsvúrtól, Bontida faluban, a Bánffy kastély egy látvány mitt nem szabad kihagyni, ha ellátogatnak Kolozsvárra. Ez lesz itt kezdőár irányban Kolozsvár-Dej, majd jobbra Bontida felé.

A Luxemburgi Zsigmond király adományozta a területet, ahogy a történészek mondják, a Bánffy családnak, és elkezdék, mintegy 1437 - ben, házépítést amely ma bizonyítja az időt. A Vár épitésse elosztodot körülbelül 100 év alatt és jelentős változásokon ment keresztül. A palota épült a legnagyobb Erdélyi arisztokrata családnak, Bánffy családnak.

Ahhoz, hogy látogassa meg a Bánffy Kastélyt díjat kell fizetnie 2 RON / fő.

A bejáratnál van egy parkolóhely az autóknak. – ClujTravel.com

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több