Szállodák
Stil

Cím: Str. Fagetului 5B - de pe Calea Turzii spre Faget
Kapcsolat: a 5 km de centrul orasului Cluj Napoca
 


Stil Hotel nyitotta meg kapuit 2004 februárjában, és attól kezdve mostanáig azt újra felfedezte folyamatosan a minőség és az innováció, a létesítmények, amelyek a legújabb nemzetközi szabványoknak, az árak több mint versenyképes, és nem utolsó sorban, a különböző szolgáltatások érdekében követelményeinek teljesítéséhez mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk:  •  * Ingyenes parkoló felügyelt

  •  * Autókölcsönzés szolgáltatások

  •  * Konferencia terem - kapacitás 50 férőhelyStil Hotel kínál modern szállást, ahol a kényelem és pihenés a kulcsszavak mögött az itt eltöltött. A szálloda oszlik kétágyas szobákkal és lakosztályokkal rendelkezik minden felszereléssel van szüksége: fürdőszoba (bidé, zuhanykabin), telefonnal, TV-vel, TV-kábel, légkondicionálás, minibár és mások.
Így, a szálloda szeretettel várja kedves, mind a vállalkozók, akik utaznak a munka, valamint a turisták keresnek egyedülálló pillanatai, Erdély szívében.

Egy felejthetetlen élmény!

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Stil Hotel Kolozsvár található Fagetului utca, Calea Turzii a Faget, 5 km-re Kolozsvár belvárosában.

Szolgáltatásokat gyorsan és minőségű, így a legnagyobb ünnep, amelynek semmi sem fog hiányozni. Így üzletemberek készítettünk egy konferencia terem, melynek kapacitása 50 férőhelyes, felszerelt kérésére modernül berendezett. Továbbá, minden vendég kap:  • Ingyenes parkoló felügyelt

  • Szobaszerviz

  • Mosoda-vegytisztító

  • Fax / internet-hozzáférés

  • Foglalás jegyek / vonat

  • Postai szolgáltatások

  • Bankkártyás fizetési lehetőség (Visa, MasterCard)


Elérhetősége és minősége mindenben!

Szabó-torony Kolozsváron

Szabó-torony Cluj Napoca, Románia

A Szabók Tornya az egyik rész a Kolozsvár régi erődítmények amely állva maradt máig.
A Baba Novac utcában található a 35 – ős szám alat, az Avram Iancu és Calea Turzi keresztezésnél. Látható a Cipariu Piacból is.

Nyilvános hozzáférés az alábbi ütemezés szerint:
- Hétfőtől péntekig: 09.00 - 19.00
- A szombat-vasárnap: 10.00 - 18.00
A belépés ingyenes. (Free)

A Szabok Tornya része a második megerösitet teleknek, ami falak és erösitések voltak a városnak. Épiteni kezdték a 15-ig száyad első feláben és fojtaták egészen a 17-ik századig.

több

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több

Central Park Kolozsvár

Központi sétatér – parcul central


Megfelelö hely a sétara, mivel 900 méter hosszu, átszöve kövezett sétányokkal, tele padokkal és a végében van egy csendes tó ahol csonakázni lehet.
Mivel belvárosában található, a Központi sétatér könnyen azonosítható és elérhető. Ez található a Kis Szamos partján, az Independentei és Cardinal Iuliu Hossu utcák közöt.


Itt található a virágok és zöldterületek melet:
- Sátautcák padokkal a szélén
- szobrok és emlékművek
- kivilágított kosárlabdapálya és egyéb fitness felszerelések ingyen
- szökőkút körül padokkal és bekötőutakal
- a Kios tó, amelyen nyáron lehet csonakázni és télen korcsolyázni
- egy étterem a tó szélén, teraszal nyáron
- park kifejezetten gyermekek számára hintákal, csúszdákal és egyéb terek számukra


Több informacio a Központi sétatérről. – ClujTravel.com

több