Szállodák
Seven

Cím: Str. Gruia nr .2, Cluj Napoca
Kapcsolat: Cazare Hotel Cluj
 


A szálloda 3 szinten 30 szoba egyágyas, kétágyas és suite, bútorok tervezése és Olaszországban készült, különösen a szállodában.

A design a szobák középpontjában létre pihentető légkört kínál utazók üzleti vagy aktív pihenést, mint a kívánt jólétet és kényelmet, hogy a legmagasabb színvonalon.

Egy avantgárd hangulatát, és a barátságos légkört, a séf széles skáláját kínálja a kortárs ételek és ízek, amelyek örömet a látvány és az íz.

A menü kombinációja román és nemzetközi konyha. A felkészülés a csodálatos építészeti konstrukció, de az íze is kiemelkedő. Különlegességek készülnek egyszerű, és jól meghatározott ízek és desszertek nagy. Reméljük győződve arról, hogy hét olyan eklektikus és elegáns étteremben.

Tekintettel arra, hogy a szálloda egy célt az üzleti utazók, mi tervezett és felszerelt konferenciaterem, így kielégíti a vágyait.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

SEVEN szálloda közelében található központjában Cluj - Napoca, Gruia Street no. 2, pontosan a helyén, amely a helybéliek hívják "hét utcákon". A szálloda központi helyen található lakóövezetben, közel a stadion labdarúgó klub CFR 1907 kb 700 m-re a vasútállomás közelében, a legnépszerűbb üzletek, éttermek, klubok és a legfontosabb látnivalók a város, ami az egyszerű hozzáférést.

Museum of Art - Bánffy palota

Művészeti Múzeum

A Művészeti Múzeum a Bánffy-Palota épületében található, Kolozsvár régi központjában, az Unirii Piactérnél a 30-as szám alat, a Melody szálloda épülete és a Maniu utca közöt.
1951-ben alapították, és 1956 óta müködik a Bánffy Palota épületében, a legnagyobb barokk épület Kolozsváron. Az épület épült mint a lakóhelye az Erdély kormányzónak - Bánffy György - 1774 – 1785 közütt, JE Blaumann építész tervei után. Kő díszítéssel és egy sor nagy szobrokal van kidiszitve készítve Anton Schuchbauer által.

Művészeti Múzeum Kolozsvár nyitva van
- Szerdától vasárnapig 10,00-17,00
- Hétfő és kedd nyilvános hozzáférés tilos (a múzeum zárva van)

Olvassa el a teljes cikket Művészeti Múzeum Kolozsvár

több

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk a legrégebbi világi műemléke Kolozsvárnak.

Az Obelisk a Múzeum tér központi sétáló övezetáben található. Körülveszi középkori táj, régi épületek, teraszok és impozáns fák, az emlékmű épült Ferenc I császár és császárné Augusta Carolina látogatása után 1817 nyarán.

több