Szállodák
Napoca

Cím: str. Octavian Goga nr.1-3 , Cluj Napoca
 


Hotel Napoca - Kolozsvár

A hagyományos szálloda Cluj-Napoca, egy szám, amely utal a hagyományos otthonok Apuseni Moti, Grand Hotel Napoca most eddig 4 * és a legnagyobb konferencia-központ Erdélyben, amelynek teljes kapacitása 4000 férőhely.

Ajánlja Grand Hotel Napoca 4 * ventilátorok:

- Létesítmények és az üzleti környezet (9 konferenciaterem, lobby és foyer tökéletes kiállítási standok, ingyenes internet a szálloda egész területén, ingyenes parkolást és őrzött);

- Sport és sportesemények (2 percre a Cluj Arena, 5 percre a stadiontól CFR "Dr. Constantin Radulescu", 3 perc sportcsarnok);

- City Break hatékony (transzfer / repülőtérre ingyenes, ha a megrendelést szálloda szolgáltatási csomagok);

- Tudás Város vagy kulturális értelemben (mi 2 percre km 0 kínálunk idegenvezetés a város, különböző témákat)

- Csendes belváros (2 percre a Central Park és a Citadella Hill).

Sőt, mi javasoljuk a 4 * Grand Hotel Napoca minden turista, romániai és külföldi, akik minőségi szolgáltatást!

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Hotel Napoca - Kolozsvár

A szálloda a helyzet a jobb oldalon a Szamos, Central Park közelében, Street No.1 Octavian Goga. Helye az egyik erőssége a szálloda, hogy mivel csupán:

- 2 percre a Cluj Arena;
- 5 percre a stadiontól CFR "Dr. Constantin Radulescu";
- 4 perc a belvárostól (Km 0);
- 5 percre a Central Station "
- 3 perc Sportcsarnok és Sports Complex Julius Hateganu;

20 percre a repülőtértől Cluj-Napoca.

4 * Grand Hotel Napoca elegáns környezet, magas színvonalú szolgáltatásokat kínál a vendégek 155 szoba áll rendelkezésre kétágyas (franciaágyas és kétágyas) és öt apartman. Minden szobában van fürdőszoba (zuhanyzó vagy kád), légkondicionáló, színes TV-vel és telefonnal felszerelt. Vannak olyan szobák is, amelyek megközelíthetősége személyek mozgásszervi fogyatékosság, erkélyes szobákat, és a szoba dohányzó vendégek.

4 * Grand Hotel Napoca szálloda események és bankett termek, és egyben a legnagyobb konferencia-központ Erdélyben: 9 konferenciaterem, melyek befogadóképessége 4000 ember, köztük 1600-ben egy szobában! A lobby (480 nm) és a Foyer (280 nm) kiválóan terek penstru kiállítási standok konferenciákon. Dorarile szobák között, megemlítjük: szinkrontolmácsolás, microafoane, szék, bútor szabályok akár 660 ember, asztali hangszóró, csúszó képernyők és mobil projektor áll.

A szállodában egy bár és egy étterem, amely széles skáláját kínálja a nemzetközi specialitásokat, mind a menü és a la carte, és ingyenes, biztonságos parkolást kínál.

4 * Grand Hotel Napoca a következő szolgáltatásokat kínálja:

- Recepció 24 h (fénymásoló, fax, telefon, autókölcsönzés szállítás, a közlekedés, bankkártyás fizetés);

- Vezeték nélküli internet a lobbyban (ingyenes)

- Internet hozzáférés a szobában (kábel, ingyenes);

- Ébresztő hívás, szobaszerviz, svédasztalos reggeli svéd.

Háziállat megengedett!

Hogy teljes legyen a kínált csomag a vendégek készít spa (nedves és száraz szauna, medence, jakuzzi, masszázs, fitneszterem), amely hamarosan kitölteni és üzembe helyezését!

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk a legrégebbi világi műemléke Kolozsvárnak.

Az Obelisk a Múzeum tér központi sétáló övezetáben található. Körülveszi középkori táj, régi épületek, teraszok és impozáns fák, az emlékmű épült Ferenc I császár és császárné Augusta Carolina látogatása után 1817 nyarán.

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több