Szállodák
Napoca

Cím: str. Octavian Goga nr.1-3 , Cluj Napoca
 


Hotel Napoca - Kolozsvár

A hagyományos szálloda Cluj-Napoca, egy szám, amely utal a hagyományos otthonok Apuseni Moti, Grand Hotel Napoca most eddig 4 * és a legnagyobb konferencia-központ Erdélyben, amelynek teljes kapacitása 4000 férőhely.

Ajánlja Grand Hotel Napoca 4 * ventilátorok:

- Létesítmények és az üzleti környezet (9 konferenciaterem, lobby és foyer tökéletes kiállítási standok, ingyenes internet a szálloda egész területén, ingyenes parkolást és őrzött);

- Sport és sportesemények (2 percre a Cluj Arena, 5 percre a stadiontól CFR "Dr. Constantin Radulescu", 3 perc sportcsarnok);

- City Break hatékony (transzfer / repülőtérre ingyenes, ha a megrendelést szálloda szolgáltatási csomagok);

- Tudás Város vagy kulturális értelemben (mi 2 percre km 0 kínálunk idegenvezetés a város, különböző témákat)

- Csendes belváros (2 percre a Central Park és a Citadella Hill).

Sőt, mi javasoljuk a 4 * Grand Hotel Napoca minden turista, romániai és külföldi, akik minőségi szolgáltatást!

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Hotel Napoca - Kolozsvár

A szálloda a helyzet a jobb oldalon a Szamos, Central Park közelében, Street No.1 Octavian Goga. Helye az egyik erőssége a szálloda, hogy mivel csupán:

- 2 percre a Cluj Arena;
- 5 percre a stadiontól CFR "Dr. Constantin Radulescu";
- 4 perc a belvárostól (Km 0);
- 5 percre a Central Station "
- 3 perc Sportcsarnok és Sports Complex Julius Hateganu;

20 percre a repülőtértől Cluj-Napoca.

4 * Grand Hotel Napoca elegáns környezet, magas színvonalú szolgáltatásokat kínál a vendégek 155 szoba áll rendelkezésre kétágyas (franciaágyas és kétágyas) és öt apartman. Minden szobában van fürdőszoba (zuhanyzó vagy kád), légkondicionáló, színes TV-vel és telefonnal felszerelt. Vannak olyan szobák is, amelyek megközelíthetősége személyek mozgásszervi fogyatékosság, erkélyes szobákat, és a szoba dohányzó vendégek.

4 * Grand Hotel Napoca szálloda események és bankett termek, és egyben a legnagyobb konferencia-központ Erdélyben: 9 konferenciaterem, melyek befogadóképessége 4000 ember, köztük 1600-ben egy szobában! A lobby (480 nm) és a Foyer (280 nm) kiválóan terek penstru kiállítási standok konferenciákon. Dorarile szobák között, megemlítjük: szinkrontolmácsolás, microafoane, szék, bútor szabályok akár 660 ember, asztali hangszóró, csúszó képernyők és mobil projektor áll.

A szállodában egy bár és egy étterem, amely széles skáláját kínálja a nemzetközi specialitásokat, mind a menü és a la carte, és ingyenes, biztonságos parkolást kínál.

4 * Grand Hotel Napoca a következő szolgáltatásokat kínálja:

- Recepció 24 h (fénymásoló, fax, telefon, autókölcsönzés szállítás, a közlekedés, bankkártyás fizetés);

- Vezeték nélküli internet a lobbyban (ingyenes)

- Internet hozzáférés a szobában (kábel, ingyenes);

- Ébresztő hívás, szobaszerviz, svédasztalos reggeli svéd.

Háziállat megengedett!

Hogy teljes legyen a kínált csomag a vendégek készít spa (nedves és száraz szauna, medence, jakuzzi, masszázs, fitneszterem), amely hamarosan kitölteni és üzembe helyezését!

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több

Bánffy kastély

Található 30 km távolságra Kolozsvúrtól, Bontida faluban, a Bánffy kastély egy látvány mitt nem szabad kihagyni, ha ellátogatnak Kolozsvárra. Ez lesz itt kezdőár irányban Kolozsvár-Dej, majd jobbra Bontida felé.

A Luxemburgi Zsigmond király adományozta a területet, ahogy a történészek mondják, a Bánffy családnak, és elkezdék, mintegy 1437 - ben, házépítést amely ma bizonyítja az időt. A Vár épitésse elosztodot körülbelül 100 év alatt és jelentős változásokon ment keresztül. A palota épült a legnagyobb Erdélyi arisztokrata családnak, Bánffy családnak.

Ahhoz, hogy látogassa meg a Bánffy Kastélyt díjat kell fizetnie 2 RON / fő.

A bejáratnál van egy parkolóhely az autóknak. – ClujTravel.com

több