Szállodák
Golden Tulip Ana Dome

Cím: Strada Observatorului 129, Cluj Napoca
 


Található Centre utcában Dawn of Cluj kerület Golden Tulip Ana Dome könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval. Golden Tulip Ana Dome alkalmas mind azok számára, akik ellátogatnak Cluj Napoca, és azok számára, akik jönnek az üzleti utazások, mivel mindössze 10 percre a belvárostól és a közeli fontos célkitűzések, mint például a Botanikus Kert, a csillagvizsgáló és a Sigma Shopping Center.

Hotel Részletek

Mindössze percre a belvárostól Cluj Napoca, Golden Tulip Ana Dome várja Önt egy gyönyörű városi panoráma. Közel a bevásárló, üzleti és szabadidős helyek Kolozsvár Hotel Golden Tulip Ana Dome tökéletes választás mind a pihentető és egy üzleti tárgyalás. A harmadik tagja a Hotel Ana határozza meg az új minőségi és elegancia.
Golden Tulip Ana Dome különbözik a modern design és egyedülálló harmonikus keverés széles szín és fény: kristály függöny, üveg falak, bútorok egyedi, személyre szabott és barátságos szobákban

Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome - 4 csillagos szállodai szolgáltatásokat megfizethető áron. Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome vár egy luxus étterem, konferenciaterem és wellness-központ.

Vegye igénybe ajánlatainkat szállást Kolozsváron. Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj Napoca kedvezményeket kínál lefoglalni szállást előre, csoportok és hétvégi szállást.

RESTAURANT & BAR

A Golden Tulip étterem Kolozsváron lépés egy olyan világban, íz mind szó szerint és képletesen. Étterem Golden Tulip mércét állít a kulináris területen, összetevői a legjobb minőségű, gondosan válogatott, kiegészítve egy kiváló borokat szolgálnak fel.

Szerezzen örömet érzékeit az ízét a hagyományos és nemzetközi ételeket kínál. Black Tiger garnélarák csomagolva sáfrányos burgonyával és inobilati, tatár forró csirke sajt, saláta illata és zöldségek, Fripura marhahús tormával és almával mártással vagy filé töltve hagyományos sertés szalonnával és fokhagymával polentával és a sajt vagy sült alma fagylalttal és bogyó mártással is csak néhány a mi szakácsok javaslatokat. Függetlenül attól, hogy az adott eredmény minden bizonnyal az egyik finom.

Egy tökéletes hangulatot a fény és a színek, feltéve, hogy a teljes üvegfalak és dekor árnyalatú fekete és fukszia, kötekedik ízlelőbimbókat és hagyjuk megérintett mi íz menüben.

 


Szolgáltatások Golden Tulip Ana Dome:

- Légkondicionáló

nemdohányzó szobák

- Szolgáltatások mozgáskorlátozottak számára

- Fűtés

- Emelje

- Recepció 24 h

- Étterem Dohányzási lehetőség

- Bár

- Hangszigetelt szobák

- Bejelentkezés / kijelentkezés

- Biztonsági

- Újságok

TEVÉKENYSÉGEK Hotel Golden Tulip Ana Dome:

- Masszázs terem fitness

- Szauna

SZOLGÁLTATÁSOK Hotel Golden Tulip Ana Dome:

- Szobaszervíz

- Reggeli a szobában

- VIP szoba létesítmények

- Nászutas lakosztály

- Konferencia Szobák & Szolgáltatások

Szolgáltatások Golden Tulip Ana Dome:- Légkondicionálónemdohányzó szobák


- Szolgáltatások mozgáskorlátozottak számára


- Fűtés- Emelje


- Recepció 24 h


- Étterem Dohányzási lehetőség


- Bár


- Hangszigetelt szobák


- Bejelentkezés / kijelentkezés


- Biztonsági


- Újságok


 


TEVÉKENYSÉGEK Hotel Golden Tulip Ana Dome:


- Masszázs


- Fitness terem


- SzaunaSZOLGÁLTATÁSOK Hotel Golden Tulip Ana Dome:


- Szobaszervíz


- Reggeli a szobában


- VIP szoba létesítmények


- Nászutas lakosztály


- Konferencia Szobák & Szolgáltatások


CHECK-IN: 15,00
TÁVOZÁSI: 12.00

Central Park Kolozsvár

Központi sétatér – parcul central


Megfelelö hely a sétara, mivel 900 méter hosszu, átszöve kövezett sétányokkal, tele padokkal és a végében van egy csendes tó ahol csonakázni lehet.
Mivel belvárosában található, a Központi sétatér könnyen azonosítható és elérhető. Ez található a Kis Szamos partján, az Independentei és Cardinal Iuliu Hossu utcák közöt.


Itt található a virágok és zöldterületek melet:
- Sátautcák padokkal a szélén
- szobrok és emlékművek
- kivilágított kosárlabdapálya és egyéb fitness felszerelések ingyen
- szökőkút körül padokkal és bekötőutakal
- a Kios tó, amelyen nyáron lehet csonakázni és télen korcsolyázni
- egy étterem a tó szélén, teraszal nyáron
- park kifejezetten gyermekek számára hintákal, csúszdákal és egyéb terek számukra


Több informacio a Központi sétatérről. – ClujTravel.com

több

Kolozsvártól a Tordai Sóbányáig

Amikor meglátogatja Kolozsvárt, fontos tudni, hogy a szépségek Erdélyben nem csak a belvárosban találhatók. Ezzel szemben, egy utazással az Erdélyi fővárosban egy másik érdekes helyet a megyében látogathat meg, bárki, aki szeretne egy nagy turisztikai élményt.


Az egyik érdekes látnivaló, a Kolozs megyei Torda Sóbánya. Található 30.4 km-re Kolozsvár, Tordáig autóval közel 30 perc alatt jutt óda. Odáig, át fog menni Feleacu és Tureny falun, és találja meg a sóbányát Torda közelében.


A sóbánya látogatható hétfőtől vasárnapig, 9:00-17:00 óra között, de az utolsó hozzáférés 15:00 van. Nevezési jegyárak 15 RON felnőtteknek és 8 RON gyermekek számára. Lehet bérelni hajókat 20 percre 10 lejel.


Ha belépnek akkor biztosan túlterheltek amit a természet, az emberekkel mellett, sikerült ott csinálnia. A belső út kezdődik a Franz Josef galériával, egy folyosó ami több száz méter hosszú, és végez a lift előtt. Lefelé, 80 m mélyre, eléri a Rudolf bányát, amely a legnagyobb föld alatti üreg az országban. Az emberek játszanak bowlingot, golfot vagy kosárlabdát.


A Rudolf bányában van egy amfiteátrum vájva a sóba, és mintegy 200 fűtött ülőhely, amelynek a hőmérséklete 10-12 Celsius fok. Megy egy másik 120 m le a Rudolf bányában, egy másik liftel, megtalálja a Teresa bányát, mely otthont ad a sós tónak, amely felett át sétálhat a hídon, vagy lehet csonakázni egy hajóval.


A Torda só lerakat fel vannak fedezve a római idők óta, de a bánya volt nyitva a közönségnek 1992-ben, miután nyert mérföldkő állapotát. A megnyitás előtt, az első 526 méteren a Ferenc József Galériának használták sajt raktárnak.


Idővel, a Só Bánya otthont adot sok eseménynek, mint például koncertek, videofelvételek vagy film vetítések.


A 2012-es országos verseny "Cele bune sa se adune" (nyersfordításban : "A legjobbak összeáljanak"), a tereprendezés projekt a sóbányának és a Durgau sós tavak terület nyerte el a díjat a legjobb turisztikai projekt az országban.


Ez a történelmi sóbányászat múzeum az egyik legszebb látnivaló Erdélyben, amelyet évente meglátogatja van több millió román és külföldi turisták. Ezen a területen, vannak egyéb fontos látványosságok is, mint például a Tordai szoros, Potaissa római tábor vagy Turda fürdők.


több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Babes-Bolyai Egyetem Kolozsvár, Románia

Babes-Bolyai Egyetem Kolozsvár, Románia

A Kolozsvári Babes-Bolyai Egyetem az egyik legnagyobb állami felsőoktatási intézmény hazánkban. Továbbra is tratsa a hagyományt a kolozsvári egyetemnek amely 1919-ben készített. 1959 – ben a román Kolozsvőri Egyetem (amelynek a nev Babes volt) csatlakozott a magyar egyetemhez (Bolyai), és igy kapta az új nevet, Babes-Bolyai Egyetemen. De gyökerei a jezsuita kollégiumhoz is tartoynak, 1581-ben. Multikulturális formátumban őrizték meg mai napig is, minden részén találnak egyetemi állások magyar, román és német nyelven. A multikulturális karakter megkülömbözteti a Babes-Bolyai Egyetemet. Jelenleg 17 egyetemen hallgató magyar nyelven, 10 német és két angol. Magyar nyelven tanítnak kizárólag a protestáns teológia és a római


katolikus teológia egyetemeken.

Hivatalos oldal: http://www.ubbcluj.ro/ Cím:
Kogalniceanu nem. 1 Kapcsolattartó: 0264 / 40.53.00
Forrás: http://ro.wikipedia.org

több