Szállodák
Golden Tulip Ana Dome

Cím: Strada Observatorului 129, Cluj Napoca
 


Található Centre utcában Dawn of Cluj kerület Golden Tulip Ana Dome könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval. Golden Tulip Ana Dome alkalmas mind azok számára, akik ellátogatnak Cluj Napoca, és azok számára, akik jönnek az üzleti utazások, mivel mindössze 10 percre a belvárostól és a közeli fontos célkitűzések, mint például a Botanikus Kert, a csillagvizsgáló és a Sigma Shopping Center.

Hotel Részletek

Mindössze percre a belvárostól Cluj Napoca, Golden Tulip Ana Dome várja Önt egy gyönyörű városi panoráma. Közel a bevásárló, üzleti és szabadidős helyek Kolozsvár Hotel Golden Tulip Ana Dome tökéletes választás mind a pihentető és egy üzleti tárgyalás. A harmadik tagja a Hotel Ana határozza meg az új minőségi és elegancia.
Golden Tulip Ana Dome különbözik a modern design és egyedülálló harmonikus keverés széles szín és fény: kristály függöny, üveg falak, bútorok egyedi, személyre szabott és barátságos szobákban

Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome - 4 csillagos szállodai szolgáltatásokat megfizethető áron. Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome vár egy luxus étterem, konferenciaterem és wellness-központ.

Vegye igénybe ajánlatainkat szállást Kolozsváron. Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj Napoca kedvezményeket kínál lefoglalni szállást előre, csoportok és hétvégi szállást.

RESTAURANT & BAR

A Golden Tulip étterem Kolozsváron lépés egy olyan világban, íz mind szó szerint és képletesen. Étterem Golden Tulip mércét állít a kulináris területen, összetevői a legjobb minőségű, gondosan válogatott, kiegészítve egy kiváló borokat szolgálnak fel.

Szerezzen örömet érzékeit az ízét a hagyományos és nemzetközi ételeket kínál. Black Tiger garnélarák csomagolva sáfrányos burgonyával és inobilati, tatár forró csirke sajt, saláta illata és zöldségek, Fripura marhahús tormával és almával mártással vagy filé töltve hagyományos sertés szalonnával és fokhagymával polentával és a sajt vagy sült alma fagylalttal és bogyó mártással is csak néhány a mi szakácsok javaslatokat. Függetlenül attól, hogy az adott eredmény minden bizonnyal az egyik finom.

Egy tökéletes hangulatot a fény és a színek, feltéve, hogy a teljes üvegfalak és dekor árnyalatú fekete és fukszia, kötekedik ízlelőbimbókat és hagyjuk megérintett mi íz menüben.

 


Szolgáltatások Golden Tulip Ana Dome:

- Légkondicionáló

nemdohányzó szobák

- Szolgáltatások mozgáskorlátozottak számára

- Fűtés

- Emelje

- Recepció 24 h

- Étterem Dohányzási lehetőség

- Bár

- Hangszigetelt szobák

- Bejelentkezés / kijelentkezés

- Biztonsági

- Újságok

TEVÉKENYSÉGEK Hotel Golden Tulip Ana Dome:

- Masszázs terem fitness

- Szauna

SZOLGÁLTATÁSOK Hotel Golden Tulip Ana Dome:

- Szobaszervíz

- Reggeli a szobában

- VIP szoba létesítmények

- Nászutas lakosztály

- Konferencia Szobák & Szolgáltatások

Szolgáltatások Golden Tulip Ana Dome:- Légkondicionálónemdohányzó szobák


- Szolgáltatások mozgáskorlátozottak számára


- Fűtés- Emelje


- Recepció 24 h


- Étterem Dohányzási lehetőség


- Bár


- Hangszigetelt szobák


- Bejelentkezés / kijelentkezés


- Biztonsági


- Újságok


 


TEVÉKENYSÉGEK Hotel Golden Tulip Ana Dome:


- Masszázs


- Fitness terem


- SzaunaSZOLGÁLTATÁSOK Hotel Golden Tulip Ana Dome:


- Szobaszervíz


- Reggeli a szobában


- VIP szoba létesítmények


- Nászutas lakosztály


- Konferencia Szobák & Szolgáltatások


CHECK-IN: 15,00
TÁVOZÁSI: 12.00

Listája Múzeumok Kolozsváron

Nemzeti Művészeti Múzeum - Unirii tér 30 – muzeul de arta
A legreprezentatívabb barokk épület Erdélyben 1774-1775 között épült. A múzeum ismert mint a Bánffy - Palota. A palota két részből áll. A múzeum gyűjteménye a dekoratív művészet (ezüst, keleti szőnyegek, korabeli bútorok), korabeli román és külföldi grafika.

A Néprajzi Múzeum - Str. Memorandum 21. - Muzeul satului
Alakult június 16-án 1922-ben, az egyik legfontosabb néprajzi múzeum Romániából. A múzeum gyűjteménye több mint 65.000 darabból áll. A kiállítást szervezve van szigorúan egy modern tervezésel, mely a látogatóknak reális ábrázolást nyujt az anyagi és szellemi Erdély kultúrájának és népességének. Ebben az épületben került sor 1894-1895 közöt a híres Memorandum Tárgyalás, amelyről írtak valamennyi európai újságok abban az időben.Nemzeti Múzeum Erdély története - Ctin Daicoviciu Street 2 – muzeul national al transilvaniei
Alakult November 23 - án, 1859-ben, amely egy gazdag örökségét tartalmaz, 336.130 darab amely Erdély történetát ábrázolya. Itt kerül bemutatásra egy fémtárgy 1973-ban feltalálva Aiud városban , amelynek életkora legalább 3000 év.MÚZEUM Emil Isac - Str. Emil Isac – muzeul emil isac
Alakult 1955-ben, egy évvel a költő halála után. Található az ő nevét viselő utcán, a múzeum működik a házban ahol lakott az Isaac család 1895 óta. A múzeum magában foglalja három szobát. A kitett dokumentumok a költő életát és munkáját mutassa be, az utóbbit szentelve van az apja emlékére, Dr. Aurel Isac ügyvéd, és a harmadik szoba tartósítva van pontosan. Ebben a szobában egy impozáns könyvtár mintegy 1700 könyvet különböző nyelveken tartalmaz, sokan közülük szignált a szerzőtől.

több

Avram Iancu emlékmű

Avram Iancu emlékmű Kolozsvár


Az Avram Iancu szobra körül található egy szép szökőkút, fény és vízsugár játtékal, melyek szinkronizálnak a zene ritmusára. Az Avram Iancu szobra közelében található az Igazságügyi Palota, Számvevőszék, a Nemzeti Színház, a román Opera és az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház.
1995-ben vot elkészitve Elias Berindei szobrász által.


Teljes cikk Avram Iancu Szobor – ClujTravel.com

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több