Szállodák
Cabrio ApartHotel

Cím: Str. Trifoiului, Nr. 22, Cartier Andrei Mureşanu, Cluj-Napoca
Kapcsolat: Cabrio ApartHotel Cluj Napoca
Telefon: 0735 222 746
Mobil: 0745 636 303
 


Cabrio ApartHotel 4* 2010 őszén volt megnyítva és Kolozsvár egyik legnevezetesebb rezidenciális zónájában helyezkedik el. Az épület állandó videó felügyelet alatt van, parkolási helyekkel rendelkezik a szálloda előtt, vagy az alagsorban található garázsban.


18 lakosztály szállodai rendszerben való bérlését állítjuk a vendégek rendelkezésére, amelyeket úgy hosszú mint rövid távra lehet lefoglalni, lakosztályok melyek közül 3 két szobás és 15 egyszobás, 40 és 70 négyzetméter nagyságúak. Mindegyik lakosztály teljesen bebútorozott, modernül felszerelve, saját erkéllyel , 7-12 négyzetméter nagyságúak.


Az egyszobás lakosztályok konyhával, fürdőszobával, erkéllyel illetve hallal rendelkeznek.
A kétszobás lakosztályok nappali szobával, öltözőhelyiséggel, konyhával, hallal, fürdőszobával, erkéllyel és természetesen hálószóbával rendelkeznek


A lakosztályokban nem lehet dohányozni, vendégeink számára az erkélyen hamuzókat lehet találni.


Az árak értéksíthetőek az igénylők számától és lefoglalt napok számától. Ajánlataink érvényessége függ a lakosztályok elérhetőségétől.


Kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy szeméyre szóló ajánlatot mutassunk be!Elérhetõség / Helymeghatározás:

Cabrio ApartHotel 4* az Andrei Muresanu rezidenciális negyedben helyezkedik el, 5 percre Kolozsvár központjától kocsival.

Website Propriu: www.cabriohotel.ro

Berendezések • Légkondicionálás

 • LCD televizió

 • Kábeltelevizió

 • Wirelesses internet

 • Hütőszekrény, mikrohullámsütő, kávéfőző, pirítós sütő, meleg sandwich készítő

 • edények és evőeszköz

 • franciaágy/duplaágy

 • Black-out sötétítő

 • kaputelefon minden szobához

 • parkolási helyek

 • videókamerával ellátott épület

 • lakosztályok takarítása illetve az ágynemű és törölköző csere minden 4 napban

 • nagy erkélyek

 • vasaló és vasalóasztal kérésre

 • mosogéphez való hozzáférés


Ásványvíz, kávé illetve a tea a szálloda részéről

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Apartament 1 room 2 200200 LEI 200200 LEI
Apartament 2 rooms 4 300300 LEI 300300 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Az útvonal követi a lépést, hogy menjen át a legfontosabb történelmi piac belvárosában Kolozsváron. Az utvonal körülbelül 2 óra, attól függően változik, hogy mennyi ideig töltnek el minden látnivalónál.


A távozás a Mihály Vitéz piactárről kezdödik ahol megcsodálhatja a két palotát amik a két oldalán vannak: a Szeky Palota és a Bobas Palota. A piac közepén a Vitéz Mihály szobrát lehet megfigyelni, körbevéve zöldterületel ás régi épületekel. A háttérben látható a hatalmas Piersic Mozo épülete. Onnan eljut az Avram Iancu piactére, onnan a Étefan cel Mare piactére, majd az Eroilor utcára, majd az Unirii Piactére és a Muzeum tére.

További információk a gyalogos útvonalról ClujTravel.com

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Avram Iancu emlékmű

Avram Iancu emlékmű Kolozsvár


Az Avram Iancu szobra körül található egy szép szökőkút, fény és vízsugár játtékal, melyek szinkronizálnak a zene ritmusára. Az Avram Iancu szobra közelében található az Igazságügyi Palota, Számvevőszék, a Nemzeti Színház, a román Opera és az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház.
1995-ben vot elkészitve Elias Berindei szobrász által.


Teljes cikk Avram Iancu Szobor – ClujTravel.com

több