Panzió
Zbor

Cím: str.tractoristilor nr.2 cluj napoca
Kapcsolat: Str. Tractoristilor nr. 3, Cluj Napoca
 


Hostel Zbor található Cluj Napoca, Románia egy csendes környéken utcában Someseni traktor No. 2, a parttól 2 km-re a repülőtértől kolozsvári és 3,5 km-re Iulius Mall.

A belépő minden szobában egy fém ajtó betörő. Szobák: fürdőszoba, kész ultra modern bútorokkal, televízióval, internet hozzáférés biztosítása konyha, valamint a nappali, van egy területe 40nm. Győződjön meg arról, parkolás az udvarban. Közelében (a distsnta 200m) a buszpályaudvartól nem. 8. Kérésre biztosítunk turisták transzfer repülőtér, vasútállomás. Station.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

GUEST HOUSE ZBOR  közelében található a főút, amely összeköti központtól kolozsvári repülőtéren, a parttól 2,5 km-re a repülőtértől és 3 km-re Julius Mall.

Vendégház WILL Cionca;

-Szállás kétágyas szoba, kétágyas szoba, két szobás apartman szoba franciaággyal, a másik két egyszemélyes ággyal

A szobák felszereltsége:

-fürdőszoba
-TV
-vezeték nélküli internet-lefedettség
-központi fűtés
-balkon

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room with 2 beds 2 100100 LEI 100100 LEI
Double Matrimonial 2 120120 LEI 120120 LEI
Triple Room 3 150150 LEI 150150 LEI
Apartament 2 rooms 2 160160 LEI 160160 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Avram Iancu emlékmű

Avram Iancu emlékmű Kolozsvár


Az Avram Iancu szobra körül található egy szép szökőkút, fény és vízsugár játtékal, melyek szinkronizálnak a zene ritmusára. Az Avram Iancu szobra közelében található az Igazságügyi Palota, Számvevőszék, a Nemzeti Színház, a román Opera és az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház.
1995-ben vot elkészitve Elias Berindei szobrász által.


Teljes cikk Avram Iancu Szobor – ClujTravel.com

több

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Kolozsvártól a Tordai Sóbányáig

Amikor meglátogatja Kolozsvárt, fontos tudni, hogy a szépségek Erdélyben nem csak a belvárosban találhatók. Ezzel szemben, egy utazással az Erdélyi fővárosban egy másik érdekes helyet a megyében látogathat meg, bárki, aki szeretne egy nagy turisztikai élményt.


Az egyik érdekes látnivaló, a Kolozs megyei Torda Sóbánya. Található 30.4 km-re Kolozsvár, Tordáig autóval közel 30 perc alatt jutt óda. Odáig, át fog menni Feleacu és Tureny falun, és találja meg a sóbányát Torda közelében.


A sóbánya látogatható hétfőtől vasárnapig, 9:00-17:00 óra között, de az utolsó hozzáférés 15:00 van. Nevezési jegyárak 15 RON felnőtteknek és 8 RON gyermekek számára. Lehet bérelni hajókat 20 percre 10 lejel.


Ha belépnek akkor biztosan túlterheltek amit a természet, az emberekkel mellett, sikerült ott csinálnia. A belső út kezdődik a Franz Josef galériával, egy folyosó ami több száz méter hosszú, és végez a lift előtt. Lefelé, 80 m mélyre, eléri a Rudolf bányát, amely a legnagyobb föld alatti üreg az országban. Az emberek játszanak bowlingot, golfot vagy kosárlabdát.


A Rudolf bányában van egy amfiteátrum vájva a sóba, és mintegy 200 fűtött ülőhely, amelynek a hőmérséklete 10-12 Celsius fok. Megy egy másik 120 m le a Rudolf bányában, egy másik liftel, megtalálja a Teresa bányát, mely otthont ad a sós tónak, amely felett át sétálhat a hídon, vagy lehet csonakázni egy hajóval.


A Torda só lerakat fel vannak fedezve a római idők óta, de a bánya volt nyitva a közönségnek 1992-ben, miután nyert mérföldkő állapotát. A megnyitás előtt, az első 526 méteren a Ferenc József Galériának használták sajt raktárnak.


Idővel, a Só Bánya otthont adot sok eseménynek, mint például koncertek, videofelvételek vagy film vetítések.


A 2012-es országos verseny "Cele bune sa se adune" (nyersfordításban : "A legjobbak összeáljanak"), a tereprendezés projekt a sóbányának és a Durgau sós tavak terület nyerte el a díjat a legjobb turisztikai projekt az országban.


Ez a történelmi sóbányászat múzeum az egyik legszebb látnivaló Erdélyben, amelyet évente meglátogatja van több millió román és külföldi turisták. Ezen a területen, vannak egyéb fontos látványosságok is, mint például a Tordai szoros, Potaissa római tábor vagy Turda fürdők.


több