Panzió
Popan

Cím: Str.Gh.Marinescu Nr.9, Cluj Napoca
Telefon: 0740-00 45 34
 


Pension Popan van 26 ágy. A szobák egy-vagy kétágyas szobák szimpla vagy dupla ággyal. Azt is választhatják pótágyak használatával.

   Tisztítsa hő és biztosítja a kellemes időtöltést a kolozsvári és a vágy, hogy visszatérjen.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Belvárosi, közel a fő klinikák kolozsvári Botanikus Kert, a történelmi központjától, a Hotel Popan lehetővé teszi a kényelmes, modern és ízléses design a megfelelő hely az Ön kényelmét

Fontos helyszín:

Onkológiai Intézet "Ion Chiricuţă" - 200 m
Idegsebészet, neurológia, pszichiátria - 100 m
TB Hospital - 100 m
Botanikus Kert - 200 m
Diák Művelődési Ház - 350 m
Kar Orvosi és Gyógyszerészeti - 150 m
Jogtudományi Kar - 500 m
Földrajz Tanszék, biológia, pszichológia - 300 m
Központi Egyetemi Könyvtár - 300 m
Cluj Napoca City Hall - 400 m
Történelmi városközpont - 400 m
Komplex hallgatói Hasdeu - 20 m

Website Propriu: pensiuneapopan.ro

JELLEMZŐI - TULAJDONSÁGAI:

      központi fűtés
      Wi-Fi
      tv
      lounge dohányosoknak
      hűtőgép a szobában
      fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval
      pótágy lehetőség
      tároló
      széf a recepción
      folyamatosan bejelenti elveszett tárgyak és az ügyfelek
      ha szükséges, adunk térképek és árnyékok

Tilos a dohányzás a szobákban, de azt a lehetőséget, hogy használja a dohányzás. speciálisan elrendezett.

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Room Single 1 120120 LEI 120120 LEI
Room Double 2 130130 LEI 130130 LEI
Double Matrimonial 2 130130 LEI 130130 LEI
Triple Room 3 180180 LEI 180180 LEI
Extra bed 1 4040 LEI 4040 LEI
Breakfast 1 2020 LEI 2020 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

 

Restaurant szobába, hogy képes alkalmazkodni a
Konferencia terem, 20 ülések látogatóinknak.

Restaurant szobába, hogy képes alkalmazkodni 
Konferencia terem, 20 ülések látogatóinknak.

 

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Gyalogos út közepén keresztül Kolozsvár

Az útvonal követi a lépést, hogy menjen át a legfontosabb történelmi piac belvárosában Kolozsváron. Az utvonal körülbelül 2 óra, attól függően változik, hogy mennyi ideig töltnek el minden látnivalónál.


A távozás a Mihály Vitéz piactárről kezdödik ahol megcsodálhatja a két palotát amik a két oldalán vannak: a Szeky Palota és a Bobas Palota. A piac közepén a Vitéz Mihály szobrát lehet megfigyelni, körbevéve zöldterületel ás régi épületekel. A háttérben látható a hatalmas Piersic Mozo épülete. Onnan eljut az Avram Iancu piactére, onnan a Étefan cel Mare piactére, majd az Eroilor utcára, majd az Unirii Piactére és a Muzeum tére.

További információk a gyalogos útvonalról ClujTravel.com

több

Látogasson el a Tordai szoroshoz, induló Kolozsvár

Természetvédelmi terület 1938 óta, a Tordai Szoros 33,9 km-re található Kolozsváról, autóval kevesebb mint 40 perc. A Tordai Szoros szerepel az UNESCO-listán, a legfontosabb természeti emlékek között a világban. Itt, a régészek találtak maradványokat az emlősöktől, a rézkor, bronzkor és a vaskor.


A természet szerelmeseinek, akik ellátogatnak Kolozsvárra, a Kolozsvár – Tordai Szoros lehet egy nagyon jó módja annak, hogy eltölteni egy napot és csodáljanak egy gyönyörű természeti tájat. A városból, az útvonalat követi a DN60-as utat egész Tordáig. Innen, megy a DN1-es uton (E81), röktön miután elhagya Tordát FehérVár felé . Kövesse Vitéz Mihály falut, ahol a kövezett út vezet a célhoz.


A Tordai Szoros mintegy 1270 m hosszú, és történt, felmerült ennek eredményeként az intézkedés az erózió folyó Hasdat a jura mészkőbe. A maximális magasságot amit elér a sziklák 250 m és kínál vendégei látványos díszleteket.


Mint elhelyezés, a Tordai Szoros aTorockói -hegység északi részén található, az Erdélyi-középhegységben. Ez csak egy a 22 szoros közül amik a Torockói –hegységben találhatok.


A Torda szoros nevezetességei mintegy 60 barlang a területen, amelyek közül a leghosszabb 120 m mérő. Ezeket a barlangokat használták a múltban, mint búvóhelyek, a tatár támadások előtt. A legfontosabb ezek közül a Peştera Liliecilor, Peştera Cuptorului, Peştera Calaştur, Peştera Cetatea Mare şi Grota lui Hill.


A Tordai Szoros táj magas sziklákbol és meredekböl, sziklás völgyekböl, éles gerincekböl, tornyokból, kövekből, boltívekből, stb. áll ossze. A Növény-és az állatvilág a Tordai Szorosban áll több mint 1000 növényből-és állatokból, néhány veszélyeztetett. Ezek közé tartozik a vad hagyma, szikla sas, tiszafa, berkenye és a szikla pillangó.


Az idegenforgalmi tájban esik a Tordai Szoros hétvégi ház is, amely található 1385 m magasságban. Épült 1935-ben, az épület egy középkori igen vonzók a turisták számára, akik szeretnék, hogy érezék közelebbre a természethez és a történelemhez ezen a téren. A Tordai Szoros beletartozik a hosszú listátban a turisztikai látványoságok közzé Erdélyben, köszönhetően a szépségének. Ezen a területen, a turisták meglátogathasák a Tordai Sóbányát, a Potaissa római tábor vagy a Felix Fürdőt.


több

Falumúzeum Kolozsváron

Falumúzeum Kolozsváron

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.

A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában.

A múzeum látogatható keddtől - vasárnapig (hétfőn zárva) 9.00 - 17.00 óra között (utolsó belépés 16.00)
1929-ben alapitotta Romulus Vuia tanár, két tematikus részre van osztva: az egyik bemutasa a müszaki berendezéseket ami 30 müszaki berendezés és 6 mühelyből él, a második rész a közönságes háztartést és népmüvészeti müemlékeket mutat be 12 külombözü erdelyi tájról.

A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

több