Panzió
Mercur

Cím: str. Detunata, nr. 1, Cluj Napoca, cod 400434
Kapcsolat: Pensiunea - Restaurant Mercur
Telefon: 0264 414416
Mobil: 0729399810
 


A Kolozsvári Mercur Panzió összességében 8 szobával rendelkezik, amelyből 7 kétágyas és egy háromágyas, azonban mindegyik egyszobási rendszerben is bérelhető.

A Kolozsári Mercur Panzió három étteremmel rendelkezik : a Mercurnak nevezett teremmel (200 személyi kapacitással), a Lotus teremmel (170 személyi kapacitással), a Magica teremmel (300 személyi kapacitással) vagy az esti Lotus terasszal.


 


További információ Étterem Mercur – Cluj Napoca   < Click >
Elérhetõség / Helymeghatározás:

Különleges és nyugodt térű szobákat biztosít a vendégek számára, 5 percre a Iulius Malltól és 10 percre Kolozsvár központjától

Website Propriu: www.alimrom.ro

A szobák televizióval, minibárral és klímával vannak ellátva
TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single 1 100100 LEI 100100 LEI
Double 2 120120 LEI 120120 LEI
Triple Room 3 170170 LEI 170170 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Breakfast is 10 Ron / pers.

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk a legrégebbi világi műemléke Kolozsvárnak.

Az Obelisk a Múzeum tér központi sétáló övezetáben található. Körülveszi középkori táj, régi épületek, teraszok és impozáns fák, az emlékmű épült Ferenc I császár és császárné Augusta Carolina látogatása után 1817 nyarán.

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Piac Múzeum

A Muzeum piactér gyalogos övezet, ezért alkalmas kikapcsolodásra. Nyáron itten eseményeket és vásárokat szerveznek. Ugyancsak itten töb szabadtéri kávézoban legez megpihenni, melyek távolvannak a város zajától.

Kolozsvár központjában található egyik legrégib tér. Nevét az Erdelyi Történelem muzeum után kapta ami a tér végében talalható meg.

Tudjon meg többet erről A Muzeum Piactér – ClujTravel.com

több

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több