Panzió
Leea Lux

Cím: Calugareni nr. 31. Cluj Napoca
Kapcsolat: Pensiune in Cluj
 


A Panzió olyannyira felszerelt, hogy minden szükségletnek eleget tesz, úgy üzletembereknek, mint turistáknak egyaránt. Helyrajza félfalusi luxus panzió.

A szobák berendezése kényelmes, csendes légkört biztosít.

A Leea Lux panzió 14(egyszemélyes, kétágyas, nászágyas) szobával rendelkezik, amelyek dívatosan vannak berendezve, saját fürdővel, zuhanyzókabinnal.Kiránduló arra kérünk küszöbünket átlépd,

Jöjj idegenként, távozz baratként, és föleg hozzánk vissztérj.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A Leea Lux Panzió egy nagyon csendes helyen fekszik, 7 perce a városközponttól és 3 percre a Vonatállomástól.

Continental reggeli kérésre, 10 lej/ személy.

Ajánlunk :
- kábeltévé
- wireless internet
- mini bár
- minden szoba részére zárt, örzött, kivilágosított parkolóhely.
- központifűtés, melegvíz mindig rendelkezésükre áll.

Az étkezde ahol a reggelit fogyaszthatják , 28 személyes, légkondicionálóval ellátott, ugyanakkor konferenciateremmel , bárral ̵ dohányzok részére elkülönített , erkéllyel is rendelkezik.

A vendégek szükségleteinek megfelelően mosogép, vasalóasztal és vasaló használatát is igenybe lehet venni.

A tisztaság minket jellemez.

Piac - Avram Iancu

Avram Iancu tér – piata avram iancu

Az Avram Iancu tér az egyik legszebb régi piac Kolozsváron. A piac tele van történelemel és kultúrával, található a város központjában

több

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több