Panzió
Hostel Popan

Cím: Str.Gh.Marinescu Nr.9, Cluj Napoca
Telefon: 0740-00 45 34
 


Kolozsvári Szállás – Popan Hostel Panzió - Olcsó szállás Kolozsvárott www.pensiuneapopan.ro


A szállásegység 2 csillagos, a szállás kétágyas vagy egyágyas rendszerben működik.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Popan Hostel Panzió Kolozsvárott a GH.Marinescu út 9 szám alatt, 200 méterre Kolozsvár legfontosabb klinikáitól fekszik( Rákközpont, Sebészet1 és 2, Urológia, Idegsebészet, Ideggyógyászat, Neurópszichiátria, TBC, Fertőző betegségek), ugyanakkor közel van a Szívközponthoz, Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemhez, a Földrajzi Egyetemhez, Pszichológia Egyetemhez stb.

A Rekuperáló Korház körülbelöl 500-600 m, ugyanakkor a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal is 500 m távolságra van, 20 m a Hasdeu-nak nevezett diák kampusz, illetve Tokyo Japán Étterem, New Croco, Marty Cafe pizzázó.

Website Propriu: pensiuneapopan.ro

Olcsó és elérhető szálláslehetőségek mindenki számára. www.pensiuneapopan.ro


Szállásegységünk kellemes hangulata, modern berendezése és kényelme a megfelelő hely önök számára.


Szállásegységünk egyágyas, kétágyas illetve pot ágyas szállást tud ajánlani.  • konyha

  • vendégszoba

  • zuhanyzóval ellátott fürdőszoba 2 szoba számára

  • melegvíz és központifűtés

  • LCD kábeltelevizió minden szobában

  • kérésre hajszárító és vasaló

  • pontos ébresztés

  • Széf a recepciónál


A SZOBÁKBAN TILOS A DOHÁNYZÁS


Szobáink melegsége, tisztasága és ízléses berendezése kellemessé teszik önök tartózkodását Kolozsvárott.Szállás 13.00 kezdődik másnap reggel 11.00-ig

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single ** 1 8080 LEI 8080 LEI
Double ** 2 9090 LEI 9090 LEI
Triple Room ** 3 130130 LEI 130130 LEI
Extra bed 1 4040 LEI 4040 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk - világi emlékmű Kolozsváron

Karolina obeliszk a legrégebbi világi műemléke Kolozsvárnak.

Az Obelisk a Múzeum tér központi sétáló övezetáben található. Körülveszi középkori táj, régi épületek, teraszok és impozáns fák, az emlékmű épült Ferenc I császár és császárné Augusta Carolina látogatása után 1817 nyarán.

több

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Ortodox Székesegyház Kolozsvár belvárosában

Az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.


A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. A székesegyház egy turisztikai attrakció és fontos istentiszteleti hely,különösön az ünnepeken, mikor sok helyiek jönnek az istentiszteletre.

Az Ortodox katedrális látogatható minden nap. Ajánlatos, hogy a látogatók 12-18 között legyenek, mert, 8-12 és 18-20 orák közöt vallási szertartásokat tartanak itt.

Tudjon meg többet az Ortodox Nagyvárosi Székesegyházról. - ClujTravel.com

több

Mátyás Ház

A Mátyás Ház

Mátyás Király Emlékház egyik leglátogatottabb Kolozsvár célkitűzése, a kolozsvári piacterek és a Botanikus Kert mellett.

Mátyás Ház vagy a "Mehffy Ház" egy önkormányzati épület mely gótikus stílusban volt épitve a XV században. Ebben a házban – egy régi vendégház Kolozsváron - született február 23-án, 1443, Mátyás, Hunyadi Jánosa, nagy erdélyi fejedelem, fia. Mátyás volt a legnagyobb magyar király (1458-1490), akire emlékeznek ma dalok és legendák.

A Mátyás Ház Kolozsváron található, az azonos nevű utcán, a 6-os szám alat. Ez található a régi város központjában, közel a Múzeum térhez, a Mátyás Király, Virgil Fulica és Sextil Puscariu keresztútnál.

A Mátyás utcát alakították gyalogosá, ahol vásárokat tartanak gyakran a hagyományos román és a magyar termékek által termelt kisiparosok.

Program Mátyás Ház látogatást lehet tenni minden nap 10,00-16,00

több