Panzió
Hostel Popan

Cím: Str.Gh.Marinescu Nr.9, Cluj Napoca
Telefon: 0740-00 45 34
 


Kolozsvári Szállás – Popan Hostel Panzió - Olcsó szállás Kolozsvárott www.pensiuneapopan.ro


A szállásegység 2 csillagos, a szállás kétágyas vagy egyágyas rendszerben működik.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

Popan Hostel Panzió Kolozsvárott a GH.Marinescu út 9 szám alatt, 200 méterre Kolozsvár legfontosabb klinikáitól fekszik( Rákközpont, Sebészet1 és 2, Urológia, Idegsebészet, Ideggyógyászat, Neurópszichiátria, TBC, Fertőző betegségek), ugyanakkor közel van a Szívközponthoz, Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemhez, a Földrajzi Egyetemhez, Pszichológia Egyetemhez stb.

A Rekuperáló Korház körülbelöl 500-600 m, ugyanakkor a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal is 500 m távolságra van, 20 m a Hasdeu-nak nevezett diák kampusz, illetve Tokyo Japán Étterem, New Croco, Marty Cafe pizzázó.

Website Propriu: pensiuneapopan.ro

Olcsó és elérhető szálláslehetőségek mindenki számára. www.pensiuneapopan.ro


Szállásegységünk kellemes hangulata, modern berendezése és kényelme a megfelelő hely önök számára.


Szállásegységünk egyágyas, kétágyas illetve pot ágyas szállást tud ajánlani.  • konyha

  • vendégszoba

  • zuhanyzóval ellátott fürdőszoba 2 szoba számára

  • melegvíz és központifűtés

  • LCD kábeltelevizió minden szobában

  • kérésre hajszárító és vasaló

  • pontos ébresztés

  • Széf a recepciónál


A SZOBÁKBAN TILOS A DOHÁNYZÁS


Szobáink melegsége, tisztasága és ízléses berendezése kellemessé teszik önök tartózkodását Kolozsvárott.Szállás 13.00 kezdődik másnap reggel 11.00-ig

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single ** 1 8080 LEI 8080 LEI
Double ** 2 9090 LEI 9090 LEI
Triple Room ** 3 130130 LEI 130130 LEI
Extra bed 1 4040 LEI 4040 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

Erdei Hoia Kolozsváron

Erdei Hoia Kolozsváron

A Hoia Erdő Kolozsváron sok zöld tereket és helyeket nyujt, ahol különböző tevékenységek kerülnek sorra és rendezvényeket terveznek, van készitve egy mountain bike ösvény is.

Északi lejtőjét borítja vegyes erdő gyertyános, kukorica, mogyoró, alma, vad akác, tölgy és így tovább, sok virágzó rétek, ahol rendszeresen különböző koncerteket rendeznek.
A Hoia erdő világszerte ismert a paranormális jelenségek miat, de kevés tudományosok vizsgálták. Azonban 1968-ban egy kolozsvári fényképezet egy UFO – t, a fényképet hitelesnek nézet ki, a szakértők véleménye szerint.

További informacio a Hioa Erdőről

több

Alexandru Borza Botanikus Kert

Alexandru Borza Botanikus Kert Cluj-Napoca

Mintegy 14 hektár területtel, az „Alexandru Borza” Botanikus Kert, Kolozsvár zöld foltja. A régi város köypontjának közelében található botanikus kert természeti látványt kinál, felosztva több szakaszra növényekel a világ minden tájáról.


A következő fontos pontokat meglátogathatja: cukornád, papirusz, mangrove, fa páfrány, rovarevő növények, eukaliptusz, pálma cukor, pálma Olaj és húsevő növények.
Botanikus Kert látogatható minden nap 8-19 óra közöt, és 9-17 közöt az üvegházak.

Megközelíthetég
A Constantin Brancusi utcából előre menve egész az első kereszteződésig jobra kanyarodnak. Ez első metszés pontnál be kanyarodnak a Brasoi utcára, ahol megint jobbra a Iosif Vulca utcára. A Republica utcán, a Sigma Center mellet jobra térnek

több

Piac Unió Kolozsvár

Piac Unió Kolozsvár - Unirii Tér

Az Unirii tér található Kolozsvár történelmi központjában, az egyik legrégebbi piacok közzé tartozva, tele történelemel és kultúrával. A piact felújították, és még inkább nagyvonalú sétáló helyet készotettek, mint eredetileg.
A legfontosabb turisztikai látnivalók
- Mátyás Király szobra
- Szent Mihaly templom
- Continental száloda régi epülete
- Város házza régi epülete
- Egyetemi könyvtár
- Müvészeti Muzeum
- Bánffy Kastély
- Régi Melody száloda.

Az utobi évekeben a tér volt minösitve mind zero pont a kolozsvárri fiatalok találkozásainak, valamint egyik legfontosab hely a napi események lebonyolitásában.

több

Kolozsvártól a Tordai Sóbányáig

Amikor meglátogatja Kolozsvárt, fontos tudni, hogy a szépségek Erdélyben nem csak a belvárosban találhatók. Ezzel szemben, egy utazással az Erdélyi fővárosban egy másik érdekes helyet a megyében látogathat meg, bárki, aki szeretne egy nagy turisztikai élményt.


Az egyik érdekes látnivaló, a Kolozs megyei Torda Sóbánya. Található 30.4 km-re Kolozsvár, Tordáig autóval közel 30 perc alatt jutt óda. Odáig, át fog menni Feleacu és Tureny falun, és találja meg a sóbányát Torda közelében.


A sóbánya látogatható hétfőtől vasárnapig, 9:00-17:00 óra között, de az utolsó hozzáférés 15:00 van. Nevezési jegyárak 15 RON felnőtteknek és 8 RON gyermekek számára. Lehet bérelni hajókat 20 percre 10 lejel.


Ha belépnek akkor biztosan túlterheltek amit a természet, az emberekkel mellett, sikerült ott csinálnia. A belső út kezdődik a Franz Josef galériával, egy folyosó ami több száz méter hosszú, és végez a lift előtt. Lefelé, 80 m mélyre, eléri a Rudolf bányát, amely a legnagyobb föld alatti üreg az országban. Az emberek játszanak bowlingot, golfot vagy kosárlabdát.


A Rudolf bányában van egy amfiteátrum vájva a sóba, és mintegy 200 fűtött ülőhely, amelynek a hőmérséklete 10-12 Celsius fok. Megy egy másik 120 m le a Rudolf bányában, egy másik liftel, megtalálja a Teresa bányát, mely otthont ad a sós tónak, amely felett át sétálhat a hídon, vagy lehet csonakázni egy hajóval.


A Torda só lerakat fel vannak fedezve a római idők óta, de a bánya volt nyitva a közönségnek 1992-ben, miután nyert mérföldkő állapotát. A megnyitás előtt, az első 526 méteren a Ferenc József Galériának használták sajt raktárnak.


Idővel, a Só Bánya otthont adot sok eseménynek, mint például koncertek, videofelvételek vagy film vetítések.


A 2012-es országos verseny "Cele bune sa se adune" (nyersfordításban : "A legjobbak összeáljanak"), a tereprendezés projekt a sóbányának és a Durgau sós tavak terület nyerte el a díjat a legjobb turisztikai projekt az országban.


Ez a történelmi sóbányászat múzeum az egyik legszebb látnivaló Erdélyben, amelyet évente meglátogatja van több millió román és külföldi turisták. Ezen a területen, vannak egyéb fontos látványosságok is, mint például a Tordai szoros, Potaissa római tábor vagy Turda fürdők.


több