Panzió
Dorobantilor

Cím: Calea Dorobantilor nr. 26 Cluj Napoca
Kapcsolat: Rezervarile se fac telefonic
Telefon: 0264 431606
0740 77 55 44
 


Dorobantilor Panzió Cluj Napoca, belvárosban található, az egyik első szálláshelyek a maga nemében. Tapasztalatai alapján 17 év köszönhetően ügyfeleink .Mi várnak szolgáltatás minőségi szállást és képzett személyzet.


Pension ugyanazon a címen Villa Dorobantilor, mintegy 500 méterre a régi Kolozsvár központjában, közel a legfontosabb látnivalók és a pontok intreres állami kórházak, klinikák, irodaházak, stb
Perceken belül, sétálhat Avram Iancu tér, az Unirii tér, múzeum, színház ,, Bíróság igazságügyi palota, könyvtár O.Goga, Iulius Mall.Kínálunk parkolóhely (mivel kevés helyiségei AU) ingyen.Nagyon fontos !!! Foglalása csak akkor érvényesek, azokat a telefonon érkezett és confirmate'obligatoriu „érkezés napján 13-ig! Dohányozni tilos!Dorobantilor Panzió kínál szállást kolozsvári belvárosában a 3 csillagos szobák fürdőszobával és 2 csillagok. A szobák vannak osztva egy-, két-, házassági és háromágyas, hogy fedezze a szállás igényeket, hogy van.

Elérhetõség / Helymeghatározás:

A Dorobantilor Panzió Kolozsvár központjában helyezkedik el, 300 méterre a Nemzeti Színháztól, a Kolozsvári Ortodox Katedrálistól, a Kolozsvári Bíróságtól. Közelében fekszik az Ortopédia Kórház és a Katonai Kórház, Orvosi Klinika 3 számú.

Szolgáltatásaink:

- örzött parkoló az udvaron
- kávéfőző(
- reggeli kérésre- 20 lei személyenként
- kérésre vacsorát szolgálnak
- Bistro-Bár
- Wirelesses Internet
- minden szobában fürdő
- klíma az épületben

TARIFE
TIP CAMERA PERSOANE       TARIF       TARIF WEEKEND
Single 1 110110 LEI 110110 LEI
Matrimonial 2 130130 LEI 130130 LEI
Matrimoniala Superioara 2 160160 LEI 160160 LEI
Apartment 2 170170 LEI 170170 LEI
Room Double Twin 2 140140 LEI 140140 LEI
Afiseaza tarifele in: LEI USD EUR

! Szállásfoglalás lehet telefonon keresztül!

Babes-Bolyai Egyetem Kolozsvár, Románia

Babes-Bolyai Egyetem Kolozsvár, Románia

A Kolozsvári Babes-Bolyai Egyetem az egyik legnagyobb állami felsőoktatási intézmény hazánkban. Továbbra is tratsa a hagyományt a kolozsvári egyetemnek amely 1919-ben készített. 1959 – ben a román Kolozsvőri Egyetem (amelynek a nev Babes volt) csatlakozott a magyar egyetemhez (Bolyai), és igy kapta az új nevet, Babes-Bolyai Egyetemen. De gyökerei a jezsuita kollégiumhoz is tartoynak, 1581-ben. Multikulturális formátumban őrizték meg mai napig is, minden részén találnak egyetemi állások magyar, román és német nyelven. A multikulturális karakter megkülömbözteti a Babes-Bolyai Egyetemet. Jelenleg 17 egyetemen hallgató magyar nyelven, 10 német és két angol. Magyar nyelven tanítnak kizárólag a protestáns teológia és a római


katolikus teológia egyetemeken.

Hivatalos oldal: http://www.ubbcluj.ro/ Cím:
Kogalniceanu nem. 1 Kapcsolattartó: 0264 / 40.53.00
Forrás: http://ro.wikipedia.org

több

Piac Mihai Viteazu

Piac Mihai Viteazu-Cluj-Napoca

A Vitéz Mihály piac elöszür a Széchenyi tér nevet hordoszta. 1918-ban nevezték el a római uralkodó után, később az ő tiszteletére épült az impozáns szobor

több

Tó Chios Kolozsváron

Chios Kolozsváron - A Kiosz tó – Lacul chios
Egy séta után a parkban, a Kiosz tó partján levő padok ideális a pihenésre és a kis sziget csodálására mely a közepén található, a vadkacsák csodálására - amelyek évek óta a tavan laknak, vagy a mozgó csónakok és vízibiciklik melyek lassan ragyognak a vizen.

Nyáron lehet bérelni egy csonakot vagy vízibiciklit.

több

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Nemzeti Színház Cluj Napoca, Románia

Az épületet szeptember 7-8, 1906-ben avatták fel, egy pár év késés után. A Nemzeti Szinház épülette az Avram Iancu teren található, a hely a bécsi model után volt választva, vagyis a város falai közelében. Az épület homlokzata szecessziós stílusban van épitve.

1940-ben a színház menekült Temesvárra a Bécs diktál után. Ott maradt 1945-ig, amikor visszatért Kolozsvárra vezetetve Aurel Buteanu által.

A terem kapacitása 928, amely neo-barokk stílusban van épitve. A Nemzeti Színház épülete a Román Opera és a ''Lucian Blaga'' Nemzeti Színháznak adott otthont ezúttal. Minden második évben itt van megtartva a Nemzeti Színház Gála.

Cím: No. 24 Stefan cel Mare tér Kapcsolat: Telefon: 0264592826 E-mail: contact@teatrul-lucian-blaga.ro Hivatalos oldal: www.teatrulnationalcluj.ro

több